cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nekoliko nenavadno vprašanje

clock-img

19.09.2006, 21:32

clock-img

Anonimen

Živijo,

v kratkem me čaka laparo in histero pa berem, da so nekatere punce imele kar nekaj časa probleme z napihnjenim trebuščkom (še posebej tiste, ki so bolj suhljate). Zdej me pa zanima, koliko časa ostane trebušček napihnjen, ker imam tako "službo", da mora bit moj trebušček lep in nenapihnjen. Skratka, zanima me, za koliko časa odložim vse revije.

Hvala user posted image

clock-img

20.09.2006, 05:55

clock-img

Anonimen

Jaz sem suha in mam raven trebuh, ampak obakrat nisem imela tako napihnjenega , da bi to drugi opazili. Drgač bi ti pa to ziher moglo splahnet v nekaj dneh, v vsaj do konca menstre.  

clock-img

20.09.2006, 09:02

clock-img

tejčika9

pencil-img

45

Jaz sem bila v petek na laparo pa ne opazim napihnjenega trebuha. Je tak kot prej

clock-img

20.09.2006, 11:12

clock-img

Anonimen

Hvala :)
Bom vseeno vsaj ene 3 tedne počakala, preden grem v "službo", drugače me bodo vsi napadli, če sm noseča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem