writing-img

Nemško - slovenski slovar

clock-img

16.11.2007, 00:17

clock-img

Anonimen

A obstaja kak res dober na CD-ju? Oz. računalniška verzija? Ne mislim teh free translatorjev na netu, tega ni nič, ampak tak, za naložit na comp.

Hvala,

Riba

clock-img

16.11.2007, 09:22

clock-img

Una

pencil-img

399

Samo Debenjakov, ki je pa itak user posted image user posted image user posted image .

LP, Una

clock-img

16.11.2007, 09:28

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Za naložit nobenega ne poznam, si pa jaz pomagam  z LEO-tom .  Potem pač  izhajam iz angleščine (nemščina-angleščina-slovenščina) - ker obstaja več slovarjev EN-SI, je pa tudi za francoščino fajn slovar. Drugače pa pri prevajanju uporabljam internet na splošno. V službi pa evroterm .

Če boš  pa kdaj kaj rabila za DE, mi pa lahko tudi na ZS  pišeš.

Debenjakovega v rač. obliki pa verjetno imaš?

< Sporočilo je popravil Olivija -- 16.11.2007 9:33:41 >

clock-img

16.11.2007, 15:25

clock-img

Anonimen

Imam nek DZSjev evropski slovar, ki je orto zanic. Ja, tudi jaz delam z nem - ang in potem presis amebis iz ang v slo. Sam to je mal zamudno, pa se vec moznih prevodov je itd.

clock-img

16.11.2007, 20:06

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Midva imava standardno zbirko na računalniku: EN, DE in francoščino ter še SSKJ, IT-SLO. Jaz si veliko pomagam z Debenjakovim slovarjem, ker včasih se enostavno ne morem v petih sekundah spomniti kakšne čisto običajne besede, z določenimi prevodi me je pa tudi že kdaj pozitivno presenetil user posted image

clock-img

17.11.2007, 00:10

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Imam SLO - ANG - SLO in SLO - NEM - SLO, piše, da je Elektronska izdaja, Verzija 1.0, Založnik DZS d.d.,

SLO - ANG avtorja Anton Grad, Henry Leeming;
ANG -SLO avtorji Grad, Škerlj, Vitovič;
NEM - SLO in SLO - NEM avtorja Doris Božidar, Primož Debenjak

Kolikor ga rabim mi je čist OK - v glavnem za pravilno napisat kakšno besedo ali pa poiskat kakšno, ki ni v vsakdanji rabi (uporabljam pa oboje, NEM in ANG).

Če želiš mi daj e-mail na ZS in ti bom probala pozipat in poslat. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem