cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nemirna med dojenjem

clock-img

20.12.2007, 11:39

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Zivijo,...

Mene pa zanima, ce so vasi malcki, (nasa je sedaj 15 dni) bili tudi nemirni med dojenjemuser posted image Ko se greva dojit ji prvih dvajset minut cist pase, vlece kot nora, potem pa kr naenkrat postane zelo nemirna, zacne nenormalno brcat, krilit z rokami in vmes tudi zajoce, potem spet zagrabi, vlece kako minuto, in potem se ta postopek nemira ponovi, in to lahko traja uro ali pa celo dve..., pa sem probavala z vmesnim podiranjem kupcka, pa nic, pa z rahlo prekinitvijo dojenja, pa ne pomaga, ....

A  imate kaksno idejo kaj bi naj to bilo..., ali ji moje mleko ne pase, a ima morda krce med samim dojenjem, a je to sploh moznouser posted image user posted image

Hvala za mnjenja oz lastne izkusnje...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

20.12.2007, 12:01

clock-img

darčif

pencil-img

40

po moje med dojenjem preveč zraka "potegne vase" in ima potem krče. probaj naj res podere kupček, roke ji daj preko tvoje rame in jo nekaj časa tako pusti.

clock-img

20.12.2007, 12:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.12.2007, 13:13

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Mleka je dovolj, sicer dojim z nastavki (vdrte bradavice), in ko sesa ostane v nastavku ful mleka, tak da mleka je dovolj..., bomo pa bolj vstrajni pri podiranju kupckov, je pa res da to zacela delati zadnje tri dni, prej nismo meli problemov...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

20.12.2007, 13:49

clock-img

petrika

pencil-img

66

Tudi jaz mislim, da jo moraš takrat dvigniti in podreti kupček. Potem lahko nadaljujeta. Vsaj pri nas je tako.

clock-img

20.12.2007, 14:13

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Pri nas to ponavadi pomeni krče. Tako da podremo kupček ,pa nadaljujemo. V redkih primerih je pa treba dojko zamenjat, ker je prva prazna in se ji ne da matrat (zakaj bi se če pri drugi kar samo teče user posted image )

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

20.12.2007, 15:32

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

Al pa je že sita? Ne vem, probi podret kupčka in lahk da ti bo pol tud kr zaspala. Pr nas je že tako.

clock-img

20.12.2007, 18:37

clock-img

Pikapoka1

pencil-img

86

Zdravo,
pri meni je enako in pomeni dvoje, ali kupčka ali pa ga zaliva preveč mleka naenkrat pride v grlo: včasih pomaga tudi bolj dvignjen položaj glavice med pitjem...
poskusi...
srečno...
ps: to z mlekom nima veze, tvoje mleko je ok, nikar ne dvomi!

clock-img

20.12.2007, 20:43

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

20 minut se mi zdi čist predolgo
otrok se v prvih 10 minutah naje
no vsaj jaz sem tako prakticirala
in zdaj se je tako navadil
ko sesa se ne carta ampak je
možno da je nemir tudi posledica kupčka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem