Spoštovani,
priporočila so splošna in ne omejujejo uporabe zdravil temveč opozarjajo, da naj se zdravljenje nosečnice z zdravili omejo na tisto nujno stopnjo, ki obljublja potrebno pomoč in ne obeta nepopravljive škode za nosečnost. Na srečo ne rupurut niti Lekadol ne spadata med nevarna zdravila. Lekadola je mogoče v kratkem času zaužiti tudi 5 tbl. na dan (recimo do teden dni), rupuruta pa skozi vso nosečnost do 5 tbč. dnenvo, pri čemer pa je treba ob krnični uporabi vedeti, da lahko zmanjša resopcijo kalcija in drugih rudnin iz črevesja ter je smiselno te rudnine dodajati prej kot sicer.

, potem sem se pa le spravila po enem tednu neznosnih glavodbolov k zdravniku. In je takoj ugotovila, da sem imela vnetje sinusov.
sem spila 3-4 kave dnevno, ki mi na začetku zaradi slabosti niso pasale. Potem sem si zjutraj naredila belo kavo in je bilo bolje. Lekadol je pa edino kar lahko brez težav vzameš. Bo manj škodoval otroku kot slabo počutje, ki ga imaš zaradi glavobola.
tudi mene je približno v 12 tednu srečala pamet in sem si nekaj podobnega rekla...