writing-img

Neoangin N

clock-img

14.12.2004, 08:43

clock-img

Emanuelle

pencil-img

117

Kako je z jemanjem tega zdravila? Na navodilih piše da je potrebna previdnost nosečnic in doječih mater pri jemanju tega zdravila... Ali je katera o tem že govorila z zdravnikom??

clock-img

14.12.2004, 08:47

clock-img

mala

pencil-img

913

jest jih ne jemljem, je bolje da vprašaš v lekarni za septolete, ki jih lahko jemlješ v nosečnosti jest imam ene bolj naravne ampak ne vem točno kako se imenujejo, ti pa odsvetujem uporabo neoangina.

lp9nebesa

clock-img

14.12.2004, 08:53

clock-img

makica 05

pencil-img

10

Meni je v lekarni dala panthol tablete in na navodilih piše da je uporaba v nosečnosti dovoljena, sam ne vem če glih kaj preveč pomagajo.Probaj.
LP

clock-img

14.12.2004, 08:54

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Meni tudi septolet niso hoteli dat, ko sem prišla v lekarno z ogromnim trebuhom:zmeden:.

clock-img

14.12.2004, 09:07

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Hojla,
Meni so za grlo v lekarni dali GRANOBIL!

clock-img

14.12.2004, 09:08

clock-img

lidia

pencil-img

501

meni jih tudi niso hoteli dat, so mi pa dali ISLA MOOS, te so tudi za nosečke, in sicer pri suhem kašlju in hripavosti, če pa rabiš kaj za dihala oz. izkašljevanje toplo priporočam timijanov sirup, ta menda tudi ni sporen za srečke nosečke!

clock-img

14.12.2004, 11:39

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Jaz imam za take primere naravni neoangin:
sok 1 limone
konkretna velika žlica medu
Segreješ na štedilniku (da je toplo, ne vroče) in zmešaš v gosto tekočino. Po žličkah spiješ. Ponoviš 2 - 3x dnevno.
Meni to pri bolečem grlu ful ful zaleže. Tudi, ko nisem bila noseča, mi je to bolj odgovarjalo kot tisti neoangini. Mislim, da se je sploh ful dobro izogibat zdravil med nosečnostjo, kolikor se pač da - dabroston in podobno pač moraš jemat, ni kaj, ampak kar ni treba, pa ...
Pri prehladu - zamašenem nosu pa Aqua Maris kapljice, morska voda.
Velik zdravja!!!!

Pupa25

clock-img

14.12.2004, 11:50

clock-img

barby*

pencil-img

529

Ojla:zajcek:

jaz sem pa grgrala žajbelj, ki je sicer ogabno ogabnega okusa, a mi je ful pomagal:bravo::bravo::bravo: Sicer pitje žajbljevega čaja :nosecka: odsvetujejo, grgranje pa je dovoljeno. Zraven sem še pila sok stisnjenih pomaranč in limon in se ful hitro pozdravila:bravo::bravo::bravo:

upam da boš našla najboljši recept zase!

pa pa
barby:metulj:

clock-img

14.12.2004, 12:20

clock-img

Donja

pencil-img

565

Za grgrat je tudi dobro in definitivno pomaga med stopljen v mlačni vodi in domač jabolčni kis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem