writing-img

Neoprenske hlačke - kako

clock-img

14.04.2005, 18:37

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Eno neumno uprašanje; kako daš te hlačke gor - brez planic ali čez planičke:zmeden:8)? To so tiste hlačke za plavat - ne vem če sem prav napisala8).

clock-img

14.04.2005, 18:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.04.2005, 20:35

clock-img

Anonimen

planica je na gorenjskem :) plenica pa na dojenčkevi riti in ne mu jih dat gor ko bo imel neoprenske hlačke :) drugače so pa za plavanje tut za vadbo čist ok tut pleničke za plavanje ki stanejo cca jurja v dm-ju, neoprenske so pa tu mač drage, no edino če jih dobite na posodo :)

pa veliko užitkov v vodici!

lp, lara

clock-img

14.04.2005, 20:54

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Punce mene pa zanima, a daste te plavalne plenice otroku gor šele tik preden gre v vodo, ali jih ima lahko gor 3 ure kot ostale plenice???:zmeden:

clock-img

14.04.2005, 20:56

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Ja če greš samo sem pa tja plavat potem je boljš plavalno pleničko kupit. Če pa pogosto mislite plavat je pa nakup neoprenskih hlačk pa mojem mnenju dobra odločitev. Glih pocen res niso, samo če primerjaš cene ostalih otroških oblačil pa ni nikakršnih odstopanj. Mi smo kupili hlačke dve številki večje(nosimo 62, kupili 74) zdej jih mal zaviham tako da se je čist dobr oprimejo.

clock-img

14.04.2005, 20:57

clock-img

Anonimen

samo za v vodo pol pa dol

clock-img

14.04.2005, 20:58

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Lara hvala. Se pravi rabim s sabo še pok navadnih plenic. Izgleda bomo spet šerpe.:)-:)-:)-

clock-img

14.04.2005, 21:00

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem mu jih zadnjič oblekla malo preden smo šli od doma. Napaka!!!Je brž vse prepuščalo, tako da smo ga morali celega preobleči. Sedaj ga bom preoblekla tik preden bomo šli v vodo. Pa sem mislila, da bom kaj pri času prišparala:grrr:.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem