writing-img

Nepojasnjena tekočina in težave

clock-img

01.11.2007, 23:23

clock-img

Anonimen

živjo!
nekje sem zasledila da lahko tudi ženske ejakuliramo...nevem po kateri logiki ampak ok... ali zato težje zanosimo? ali sploh lahko zanosimo?  s fantom se trudiva ze več kot pol leta da bi bila user posted image  a vedno pride user posted image ...user posted image

PROSIM ZA ČIM HITREJŠE ODGOVORE!!!

HVALA

< Sporočilo je popravil Marina RR -- 2.11.2007 17:07:55 >

clock-img

01.11.2007, 23:28

clock-img

čaki

pencil-img

1009

nekje sem zasledila da lahko tudi ženske ejakuliramo

to je čist res- a nikol ne čutiš, ko ti "pride," da kar teče iz "tamale"??
no, mogoče sam men user posted image

clock-img

01.11.2007, 23:35

clock-img

tanyicka

pencil-img

5

ja itak da čutim...ampak tega je ful...tko da ce bi hotla takoj se enkrat nebi mogla...moj pa misli da je to vzrok da ne zanosim...ce vsak teden vsaj 3krat konča vame je to res čudno da ne zanosim...user posted image

clock-img

01.11.2007, 23:51

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz te sploh ne razumem, kaj je zdaj problem, da ne zanosiš zato, ker ti vse teče ali kaj?
Teče zato, da se jajčeca lažje premikajo proti mat. vratu, to je ravno nosečnosti v prid. Če ne moreš zanosit, pojdi na preiskave.

clock-img

02.11.2007, 08:27

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

s fantom se trudiva ze več kot pol leta da bi bila user posted image  a vedno pride user posted image ...user posted image

Normalno ploden par zanosi v enem letu. Tako da ne zganjaj panike prehitro. Če po enem letu rednih spolnih odnosov ne pride do zanositve, obišči svojega ginekologa, ki ti bo povedal kako in kaj naprej.

Pa sprosti se....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem