cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Neporočeni - kateri izraz uporabljate?

clock-img

14.12.2006, 22:00

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Včasih sploh ne vem, kateri izraz naj uporabim za svojega fanta, npr. v pogovoru v kakih uradih, trgovinah, agencijah, skratka z ljudmi, ki ne poznajo niti mene niti njega. Fant je skoraj malo preotročje, partner mi pa nekako ne gre z jezika. Kot kaže bova ostala neporočena, pa me zanima, kako vi imenujete svoje "može"/"žene"?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

14.12.2006, 22:05

clock-img

Anonimen

Po večini kar po imenu, v uradinih zadevah partner, če mam pa mlajšo družbo pa fantuser posted image

clock-img

14.12.2006, 22:15

clock-img

Anonimen

Kar fant je.

clock-img

14.12.2006, 22:18

clock-img

triša

pencil-img

550

A si predstavljate da že 10 let živite z  njim,imata 3 otroke, on ma 50 let, pa mu še zmeraj rečete fantuser posted image

clock-img

14.12.2006, 22:24

clock-img

Anonimen

A si predstavljate da že 10 let živite z  njim,imata 3 otroke, on ma 50 let, pa mu še zmeraj rečete fantuser posted image

Starejša kot sem, bolj mi je všeč, da mi reče moja punca user posted image .
Jaz pa njemu kontra.

clock-img

14.12.2006, 22:33

clock-img

Anonimen

Jaz mojga kličem lubi. Če je bolj uradna zadeva je pa mož. Kaj pa koga briga....Lahko sva mela skriven obreduser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2006, 22:40

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Saj nisem mislila, kako kličete njega, ampak ko se pogovarjate z nekom drugim. Npr., "to moram še pa "moža" vprašat", "to se moram še pa z "možem" zmenit", "to ima pa "mož" čez", ipd.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

14.12.2006, 22:40

clock-img

Anonimen

Hehe, ma reči mu mož, kaj te zdaj... :D To se lepše čuje, kot pa fant :P

clock-img

14.12.2006, 22:47

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Saj nisem mislila, kako kličete njega, ampak ko se pogovarjate z nekom drugim. Npr., "to moram še pa "moža" vprašat", "to se moram še pa z "možem" zmenit", "to ima pa "mož" čez", ipd.

Si pa dobre primere dala user posted image  V tvojih stavkih lahko tudi rečeš "svojega/mojega gospoda" Tudi odvisno koliko si stara. Midva se kar kličema mož in žena, čeprav nisma poročena, uradno pa je "partner".

clock-img

14.12.2006, 22:48

clock-img

Anonimen

On zame reče žena user posted image , jaz pa zanj kr fant. Partner tud men ne gre z jezika nekak. user posted image

clock-img

14.12.2006, 22:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz rečem kar mož, on pa žena. Če pa se mora to napisa, pa povema, da gre za izvenzakonsko skupnost.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

14.12.2006, 23:10

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem se pa kar navadila rečt partner, kadar gre za uradne zadeve.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

14.12.2006, 23:11

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Jest recem moj partner ce gre bolj tko za uradno, ce ne pa fant.

clock-img

14.12.2006, 23:13

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Moj je pa kr moj ded!!!

al pa oče mojih otrok (bolj v zajebanciji) če ga predstavljam komu. Če se pa kje kregam je pa moj mož

clock-img

14.12.2006, 23:25

clock-img

Anonimen

Zasebno ga kličem Muci (kadar nisem jezna user posted image user posted image user posted image ), v uradnih dopisih napišem "izvenzakonski partner", osebno na uradnih inštitucijah rečem "moj dragi" (in večinoma me potem butasto gledajo user posted image ), na RR je Kamikaza, med prijatelji ima pa vzdevek, ki se ga drži že 15 let.

Vse, samo po imenu ne. user posted image

clock-img

15.12.2006, 02:31

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Zaenkrat je kar fant, ali pa lubi, včasih tudi moj dragiuser posted image . Če bi morala pisat uradno, bi bil pa verjetno izvenzakonski partner. Ampak v trgovini je še vse za fanta, saj še nisva toliko stara... Se bom s tem potem ubadala, ali bom pa rekla, naš oči, heheuser posted image

clock-img

15.12.2006, 06:18

clock-img

mmijau

pencil-img

151

Običajno po vseh ljubkovalnih vzdevkih, ki so pač možni, seveda ko je vse v user posted image user posted image user posted image user posted image , drugače pa kar uradno po imenu, ha ha,....Vsaj ve, da ni več heca ! user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

clock-img

15.12.2006, 06:42

clock-img

srki

pencil-img

9222

Partner, včasih ga pa kar v moža imenujem, čeprav uradno to ni user posted image .

clock-img

15.12.2006, 07:22

clock-img

Anonimen

jaz vedno rečem moj mož.. in pol me eni butasto gledajo!!user posted image

ma ne vem,.. fant mi je tko osnovnošolsko, partner mi ravno ni všeč... ostane pa mož..user posted image

clock-img

15.12.2006, 07:54

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Priležnikuser posted image

Ne, hecam se; uradno je kar moj mož (kar tudi enkrat bo), ta "partner" tudi meni ne sede, razen če je treba kaj uradno zapisat, potem je pač partner. Fant je tudi meni preveč osnovnošolsko.

krepat ma ne molat

clock-img

15.12.2006, 08:13

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Moj je kar fant - vedno in povsod. user posted image

clock-img

15.12.2006, 08:24

clock-img

Anonimen

Mož

clock-img

15.12.2006, 08:55

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz rečem kar fant. Včasih rečem moj koruznik. Partner me pa tko na poslovne zadeve spomne. Mož pa... ma ne to mi ne potegne saj nisva poročena.

Drgač pa prjatlca nekoč ni vedla kako naj predstav svojga fanta sodelavcu pa je rekla kar to je moj kolega.... tko da vse lohk rečeš.

Ko bom mela 50 bom pa rekla to je moj ljubimc.... da mi bojo mal fovš.

Aja se pa vedno kregam kadar me sprašujejo če sem samska al poročena.... k kje nimajo okenca izvenzakonska zveza. Pol pa težim, nisem samska, ne poročena tud nisem.... ja kaj naj pol obkrožmo... ja nič saj nisem nič od tega, narište še en kvadratek ga prekrižajte pa zraven napište koruznica.... pol pa običajno kar prazno pustijo.

clock-img

15.12.2006, 09:40

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Partner.

clock-img

15.12.2006, 11:13

clock-img

domci

pencil-img

376

Jaz ponavadi rečem moj ali pa kar mož sej skupaj živiva že zelo dolgo in če se ne motim je 2 leti življenja na istem naslovu enakovredno zakonski zvezi se pravi da je moj mož....user posted image S tem se ne obremenjujem prav dosti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem