writing-img

Neprijeten vonj v hladilniku

clock-img

13.03.2007, 09:02

clock-img

MP30

pencil-img

150

Se opravičujem, če sem to temo dala na napačen forum.
Ali ima katera "zdravilo" za neprijeten vonj v hladilniku? Sem ga odtalila, pa temeljito pomila z vodo mešano s kisom, pa nič!?
Hvala za odgovore.

clock-img

13.03.2007, 09:05

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Salco s kavino usedlino dej noter - nase veze neprijetne vonjave. Drugac sem pa v dm-ju vidla, da se kupi posebno jajce za v hladilnik,ki prav tako nase veze neprijetne vonjave.

clock-img

13.03.2007, 10:40

clock-img

Anonimen

Ja to jajce iz dma, ali pa šalčko mlekauser posted image

clock-img

13.03.2007, 12:21

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

pa če se ne motim tudi pecilni prašek

clock-img

13.03.2007, 12:48

clock-img

m@j@

pencil-img

329

ja, MLEKO!

je zadnjič prišla k meni v vrtec ena mama po vnukinjo, pa ne vem, kako smo prišli na to debato. Ona je kmetica in je pripovedovala kakšen duh pusti mleko, če se polije. ampak, če pa v hladilniku smrdi, pa sam skledo z mlekom noter, pa vse nase veže.

lp,

clock-img

13.03.2007, 15:54

clock-img

solatja

pencil-img

952

mam jajco iz dm-ja pa ni ne vem kaj. se ne splača. baje da pecilni pa verjetno tud kis. najbolj pa pomaga, da smrdljivo stvar poiščeš in jo stran vržeš. user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2007, 18:29

clock-img

Anonimen

Tole mleko je pa res zakon!

clock-img

14.03.2007, 18:32

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Ko boste šli na dopust ga ne pozabite odtajati in pustiti odprtega, da prihaja notri kisik.

clock-img

14.03.2007, 20:39

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Kadar hladilnik oddaja neprijetne vonjave, poiščem izvor le-teh. Najhujša je čebula - npr. pri kuhi jo porabiš polovico, preostalo polovico pa hraniš v hladilniku. user posted image Smrdi po prešvicanih zoknih. Jaz zato neporabljene kose čebule sploh ne hranim več.
Hm, ostalo kar bi lahko oddajalo kakšne čudne vonjave temeljito zavijem v alu-folijo...

clock-img

22.03.2007, 07:17

clock-img

G in T

pencil-img

953

Kupi: Asorbio ali pa Mister magic. DELUJE

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem