writing-img

Neprijetne vonjave

clock-img

08.09.2011, 14:18

clock-img

BellaB

pencil-img

410

Kako naj se znebim neprijetnega vonja v avtu? Mama je pustila odprto okno in dez je zmocil sedez, kljub temu da smo susili, zdaj v avtu smrdi user posted image Je sploh kako upanje, da se bo to razsmrdelo?

Kaka ideja?

clock-img

08.09.2011, 15:21

clock-img

Janyna

pencil-img

387

Kemično čiščenje mogoče.

clock-img

10.09.2011, 13:13

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Mogoče bo pomagalo, nam se je razlilo mleka in se niti slučajno ni dalo z ničemer očistiti. Nato smo pa puščali vrata avta odprta in je bilo v parih mesecih boljše. Danes, po pol leta ne smrdi več.user posted image user posted image

clock-img

10.09.2011, 13:29

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Se priporočam za odgovor....podobno se je zgodilo pri nas (glavni krivec mami, ki je tudi ppozabila zapreti oknouser posted image )in nam sedaj takoj ko zmanjka osvežilca v naši družinski ladji začne smrdeti po starih nogavicahuser posted image

clock-img

10.09.2011, 14:18

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Našpricaj z alkoholnim kisom in posuši s fenom.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

10.09.2011, 15:44

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Našpricaj z alkoholnim kisom in posuši s fenom.

Ravno te dni sem gledala gospodinjske nasvete. Bilo je o smradu v avtu in prtljažniku. V prtljažnik in na zic je dala rezino kruha namočenega v kis. Drug dan baje ni bilo smradu.
Tak da mogoče je res kaj na kisu.

SE je pa meni mali polulal v avtosedež in je ful smrdelo- malo je pomagala soda bikarbonauser posted image

clock-img

11.09.2011, 13:00

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Če je le možno, ga pusti v tej vročini cel dan odprtega in ko se bo posušilo, tudi smradu ne bo več. Meni se je pri prejšnjem avtu zgodilo to vsaj 3x, pa drugo ni pomagalo, kot luftanje.

clock-img

11.09.2011, 15:15

clock-img

BellaB

pencil-img

410

Hvala za nasvete ;D Luftam itak ze skoz, bom pa probala to s kisom.

Bi pa rada cimprej se znebila te nadloge, nekako mi je nerodno, da v avtu smrdi po razpadajocem truplu v primeru, da morm kam peljat kakega muchachota bellota user posted image user posted image :P (ok lahko je tud muchacha )

< Sporočilo je popravil BellaB -- 11.9.2011 15:17:09 >

clock-img

12.09.2011, 08:33

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Soda bikarbona odlično nevtralizira vonjave. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni