writing-img

Neredna menstruacija

clock-img

09.12.2007, 14:33

clock-img

taši84

pencil-img

319

hej!
ima katera kakšen nasvet kako urediti M da bo redna? G mi zaenkrat še ni predpisala nobenih tablet da bi se uredila. da sem jo dobila sem jedla dabroston, ampak ne vem če ga je pametno jest kr skoz. pila sem tut čaj plahtice in mislm da ni blo razlike. prosim kaj še loh nrdim.

hvala za vse.

clock-img

09.12.2007, 17:01

clock-img

zvezdica.1

pencil-img

142

Meni moja g. vedno dava tabletke Primolut Nor ko nimam user posted image  pa da bi potem bila redna pa za 3 mesece mi da potem pa 1 mesec imam potem pa več ne potem pa spet te tabletke za 3 mesece nevem pa kam to vodi pa še spet nimam rednih po teh tabletah. 

clock-img

09.12.2007, 17:52

clock-img

Anonimen

Meni je G predpisala dabroston, ki ga jemljem po 10 dni, 2 x na dan, vsak ciklus..

clock-img

09.12.2007, 21:45

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

taši84 kakšnega nasveta ti ravno ne morem dat, lahko ti pa povem, da sem v podobni kaši, predzadnji cikel je bil dolg 66 dni in potem mi je dala G cyclo progynovo in po 4 dneh se je vlila M potem pa se je vlila še po 21 dneh, ko sem, končala s tabletkami, zdaj ta mesec pa sploh ne vem kdaj naj jo oz. naj je ne pričakujem. Pri borkah imam datum 12. 12. pa ne vem ali bo takrat, mogoče bo že prej, da je pa sploh ne bi bilo pa ta mesec nimam upanja, ker nimam nobenih znakov.

Upam, da se ti to čimprej uredi in da zagledaš user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem