writing-img

Neredne M in nosečnost

clock-img

19.02.2009, 22:47

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

Zdravo punce,

Zanima me koliko časa se že trudite za user posted image  in imate neredne cikle ? Da razložim kaj je neredna M. En mesec na 28 dni, drug mesec na 36 dni...nikol ne veš kdaj pride...

oz. po kolikem času ste zanosile, kljub nerednim M ?

hvala.

clock-img

19.02.2009, 23:45

clock-img

ency

pencil-img

131

Moje ciklusi so od 30-55dni,pojma nimam kdaj imam ovulacijo, ker nimam nikoli nekih posebnih znakov.... na user posted image  delava ze 1,5leta (mesec manj, več, nevem tocno)...drugi teden grem na operacijo pregrade, in UPAM UPAM UPAM da bom se letos user posted image  !

clock-img

20.02.2009, 08:31

clock-img

S*

pencil-img

3006

Tudi jaz imam zelo neredne M. Do sedaj sem jih imela na 33 - 37 dni, sedaj pa je že 40 dan in imam občutek da jo še nekaj časa be bo. Sem bila že na laparo in histero, pa se po 7 krogih ni še prijelo. Počasi se bo treba odločit in se naročit v neplodnostni.

clock-img

21.02.2009, 14:30

clock-img

zgubljenka

pencil-img

16

Moji ciklusi so nekje od 32 do 75 dni. Zanosila pa sem v prvem tednu poskušanja (nezaščitenih odnosov). user posted image user posted image Sledil je SS v 7. tednu. user posted image Zdaj vdano čakava na drugo M po SS in potem spet veselo user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem