18.01.2010, 23:24
67
Torej tudi po klomifenu ni nujno da dobiš
. Sama jutri pričnem s klomifenim. Tudi mene približno po 15 dnevu cikla zelo bolijo jajčniki. Ne dolgo nazaj je bilo tako hudo, da tudi v službo nisem mogla. Ker me moja G. ni mogla sprejeti prej kot po tednu dni, sem šla kar na gin odd, kje so mi naredili UZ. Naj bi imela PCO in dobila sem tablete buscopan. Naslednji teden sem šla kljub temu k svoji G ki pa je rekla, da sta oba videti čisto OK. Mogoče so bile to vodne ciste, ki so popokale!? Če bi vsaj sledila tem bolečiman
, bi blo vsaj vredno potrpeti. Imam pa prijateljico, ki je nehote zanosila in šla delati splav. Ima srčkasto maternico. Spomnim se, da ni poblem zanositi, naj bi pa šla na nek manjši poseg ko se bo odločila za nosečnost. Dej mal povprašaj svojo G. kaj pomeni srčkasta maternica. Ne me držati za besedo, ker je od tega že kar nekaj časa in se ne spomnim več kaj in kako.

že 1 leto. Prej sem 9 let jemala KT. Prvih 6 mesecev ko naj bi še pazila je bila na 35 dni, potem ko pa je bila čas za akcijo, pa je ni bilo več. G. mi jo je sprožila po 3 mesecih in po 3 dneh sem jo dobila. Po približno mesecu dni, sem šla ponovno na pregled in dala mi je tablete klomifen. Naslednjo
.
in nebi rada zamudila prav tisti dan.
ker se malo bojim iti na laparo...
meni je G priporočila da vsaj tri mesece pred načrtovano