writing-img

Nero

clock-img

09.12.2007, 16:17

clock-img

April

pencil-img

5459

Kateri program rabim, da dam slike na cd? Tam, ko odprem je polno enih verzij, pa ne vem katerega naj naložim.

clock-img

09.12.2007, 16:36

clock-img

Anonimen

Jaz ponavadi delam z nero express-om, Izbereš zgoraj cd potem daš data- data disc, če boš pa pekla na dvd pa zgoraj izbereš dvd in potem data-data  disc.

clock-img

09.12.2007, 21:40

clock-img

eya

pencil-img

4615

NeroStarSmart ali NeroExpress

clock-img

09.12.2007, 22:07

clock-img

saving

pencil-img

168

Če imaš Windows XP, nobenega. V explorerju preprosti označiš in potegneš slike na črko, ki označuje pogon CD (navadno D:). Potem z desnim gumbom klikneš na D:, izbereš "Write this files to CD" (ali slovenski ekvivalent) in slediš navodilom.
Če imaš Linux, uporabi ustrezen program iz distribucije, pri KDE okoljih je to k3b.

clock-img

10.12.2007, 08:54

clock-img

April

pencil-img

5459

ja imam windows xp, ampak mi tud ta navodila žal niso jasna.user posted image
Jaz bi rada sam slike , ki jih imam med dokumenti shranjene na cd dala, tako da jih potem lahko nesem razvit.

clock-img

10.12.2007, 23:24

clock-img

saving

pencil-img

168

Bom poskusil bolj natančno...

1. Odpreš windows explorer. Klikneš Start / Programs / Accessories / Windows Explorer
2. Odpreš My Computer. Pokažejo se ti diski, navadno C:, kjer so gor programi in slikice in vse, in recimo D:, ki je oznaka za tvojo CD enoto.
3. V CD enoto vstaviš prazen CD.
4. Skopiraš datoteke, ki jih želiš posneti na CD, iz C: na D: (primeš na ime in povlečeš na "D:")
5. Ko si končala, z desnim klikom na ikono "D:" prikličeš menu. V menuju izbereš "Write this files to CD".
6. Slediš navodilom.

Če boš imela težave, napiši, kje se ti je zataknilo user posted image .

clock-img

11.12.2007, 15:32

clock-img

totimato

pencil-img

189

Lahko uporabiš tega:

http://cdburnerxp.se/

brezplačen in jaz sem z njim zadovoljen.

p

clock-img

11.12.2007, 16:00

clock-img

April

pencil-img

5459

saving, hvala za jasna navodila. na polovico mi je celo uspelo pridt, potem mi pa ne prepozna cd. please insert diskuser posted image , čeprav ga dam notri istouser posted image

clock-img

11.12.2007, 16:03

clock-img

April

pencil-img

5459

totimato hvala,  ampak če hočem naložit ta program, moram prej še nekaj drugega.jaz bi pa kaj simple

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem