cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nervozen?

clock-img

31.08.2009, 18:49

clock-img

smej

pencil-img

256

Zdi se mi da je moj sin star 3,5 mesece zadnje dni nekaj znerviran. Ko se pogovarjam z njim začne tresti z rokami in se napenjati, široko odpre oči, zraven pa odpira usta, kot da bi hotel nekaj reči pa ne izpusti nobenega glasu(kot riba ko jo potegneš iz vode). Prej tega nisem opazila. Včasim mi je kar grozno, se mi zdi kot da je ful živčen. Je katea opazila kaj podobnega pri svojem otroku?

clock-img

31.08.2009, 21:55

clock-img

akin

pencil-img

158

Heheh. Naša se je tudi nekaj časa tako napenjala, ampak ji je uspelo spuščati glasove zraven. Meni se je zdelo, da se napenja točno zato, ja - ker hoče nekaj povedati, pa ji ne rata. Kljub temu, da je prej že iz sebe dajala nekaj glasov, je bilo eno obdobje vmes, ko se je začela ful napenjat ko je hotla kaj "povedat". Smo si jo prav posneli, ker nam je bila tako smešna :) No, ne vem, če gre za isto stvar, ampak ko sem prebrala tvoj post, me je spomnilo točno na ta naš filmček :D

clock-img

31.08.2009, 22:01

clock-img

akin

pencil-img

158

Evo, pa sem mogla it prav pogledat filmček, heheh. Ja, točno pri njenih treh mesecih pa pol je bil posnet. Naša sicer ni toliko izbuljila oči, ampak se je nekam nagrbančila pri napenjanju in je zgledala tako kot da se hudo muči pričarat eno veliko klobaso v plenice user posted image

clock-img

01.09.2009, 07:46

clock-img

jutranja rosa

pencil-img

227

Hihihi....tako napet je in trese se, ker ti želi nekaj povedat in še ne zna spraviti glasu iz grla. Trese se, ker te ima rad in te rad vidi. Tako pokaže svoje navdušenje. Uživaj, ko se pogovarjata ;).

clock-img

01.09.2009, 09:11

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Ja, tole je tudi nam znano. To počne naša tamala. Ampak je očitno da počne kadar je vsa navdušena, kadar ji pokažem kakšno super duper igračko ali ko očija zagleda...Se kar trese, usta odpre in začne migat z vsemi štirimi. Se mi zdi da je tako vesela in navdušena da nima časa vriskat. MA takrat bi jo kar pojedla!!!!user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem