writing-img

Nevihta

clock-img

16.06.2005, 15:54

clock-img

smrček

pencil-img

699

Vsak trenutek se bo vlilo kot iz škafa. Iz Savinjske delonine proti Celju prihajajo črni oblaki z dežjem:((:((. Upam, da ne bo kakšne toče, ker bo zopet šel ves pridelek na vrtu k:hudicek:
Zdaj pa hitro mašino izklopit, da ji nebodo strele zagodle:grrr:
Pozdravček iz že skor nevihtnega Celja.

clock-img

16.06.2005, 15:56

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

V LJ smo že dali super nevihto skozi, sedajle je nehalo, grem po škratka v vrtec.

pa-pa Mina1

clock-img

16.06.2005, 15:56

clock-img

mtd

pencil-img

767

ja, mi smo meli včeraj točo, danes je pa že tud grmelo, pa še zdaj vsake tolko zaropotajo zgoraj
lp izpod Boča

clock-img

16.06.2005, 15:57

clock-img

tesa

pencil-img

676

Ja ns2 je ujela:zmeden:
Madonca če nju je kdo vidu:)- Tamalga sem zadelala s polivinilom oz. prevleko za dež, jaz pa sem šla s senčnikom od vozička:)- Prav hecna sm mogal bit.

clock-img

16.06.2005, 16:25

clock-img

marta2

pencil-img

110

Ns3 je tud ujela, pred najhujšim smo sicer ubežale, jaz in voziček sva bila mokra:zmeden:, tamali pa sta spali in ostali suhi.:bravo::bravo:

clock-img

16.06.2005, 16:43

clock-img

Anonimen

Pri nas je vroče in soparno,črni oblaki v bližini samo mislim upam,da ne bodo prišli do nas.
Blizu Trsta vidim,da je nevihta,,črno in grmi.:morje:

clock-img

16.06.2005, 17:02

clock-img

smrček

pencil-img

699

Nevihta je že mimo. Moj:love: je pri Uncu in na Lomu, in je rekel, da je doli ful deževalo in pihalo. Me je tako prestrašil, da sem šla ven avto pokrit, če bi sločajno kaj toče nasulo.

clock-img

16.06.2005, 17:20

clock-img

*maja

pencil-img

2075

O ja pri nas pa je padala toča ko :hudicek:. Kar nisem mogla verjet, že dolgo ne takega sodnega dneva :zmeden:.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem