writing-img

Nevrolog-kje?

clock-img

11.10.2005, 07:25

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Prosila bi vas za pomoč. Mojemu dedku je včeraj zdravnik postavil diagnozo "lažja oblika možganske kapi" in ga poslal k nevrologu. Napotnica je za 1 leto in v Lj. se čaka tudi tako dolgo. V tem času se lahko že marsikaj zgodi. Mogoče veste kje v Ljubljani ali okolici (lahko tudi na drugem koncu Slovenije,samo da je), je kakšen nevrolog,kjer prideš na vrsto TAKOj in seveda plačaš??? Nujno bi rabila!

Hvala za pomoč! user posted image user posted image user posted image

Anita

clock-img

11.10.2005, 08:12

clock-img

dory

pencil-img

8852

moja teta je nevrologinja v kranju...je pa privat...ce rabis kakrsnokoli info se mi javi...

clock-img

11.10.2005, 10:12

clock-img

sonccnica

pencil-img

30

V Kranju :
ZAVOD REVITA
KIDRIČEVA CESTA 47 A
TELEFON:  (04) 2021066

Čakalna doba manj kot 1mesec, ni plačila.

clock-img

11.10.2005, 10:23

clock-img

tejča

pencil-img

74

Privat nevrolog v Velenju dr. Metod Glavnik, tel. 03/586 99 63. Samoplačniško stane 15.000, vendar velja potem 1 leto, čakalna doba je 1 teden do 14 dni. Vse ostale razisakave se splačajo potem delat v Zdr. domu v Velenju (EEG), slikanje glave in podobno pa v Rog. Slatini - zdravstvo. Ni čakalnih dob, le naročiti se je treba!

Zelo priporočam!

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

clock-img

11.10.2005, 22:53

clock-img

Alika

pencil-img

195

V Ljubljani na kliničnem centru je dr,Butinar.Sprejema tudi privat paciente.
Pokliči klinični center in prosi za nevrofiziološko ambulanto.Čakalna doba pa žal ne vem kolk je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem