writing-img

Ni prostega mesta v jaslih

clock-img

07.03.2007, 12:45

clock-img

majal

pencil-img

4

Kako ste kaj zadovoljni s težavami pri vključevanju otrok v jasli med letom?
Imam namreč 11 mesečno punčko, ki bo z mesecem aprilom potrebovala varstvo. Babic ni! V celem Mariboru pa ni enega prostega mesta. Šele septembra.
Lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 7.3.2007 21:11:01 >

Še več lepih trenutkov z vašimi srčki!

clock-img

07.03.2007, 12:52

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

Enako se je zgodilo nam, zato gre aprila v privat varstvo. Našli smo eno gospo, ki že pazi tri otroke.

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

07.03.2007, 12:55

clock-img

majal

pencil-img

4

Ali ste iz MB? Kje ste dobili informacije in reference? Kakšen pa je strošek ? Nam že kar precej teče voda v grlo:

Še več lepih trenutkov z vašimi srčki!

clock-img

07.03.2007, 13:19

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem doma iz okolice MB. Novembra sem vpašala v 2 vrtcih in v obeh so izpisali po 1 otroka, tako, da sem dobila prosto in s 1.12. je šla v vrtec.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

07.03.2007, 19:20

clock-img

Andra

pencil-img

825

Oj lelaval, verjetno sem bila jaz ena od tistih, ki sem ti s 1.12. dala prosto mesto v jaslicah.user posted image
Midve sva imeli podaljšano porodniško in sem jo morala izpisat. Sva imeli pa potem aprila "hudičevo" borbo, da sva spet dobili mesto.
Ja med letom je res težko...
Ampak ne razumem tega, pa saj niso vsi otroci rojeni septembra in oktobra, da grejo potem lahko naslednje leto lepo v jasli user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem