writing-img

Nik je...

clock-img

10.08.2005, 13:11

clock-img

Anonimen

se začel na veliko slinit in jesti rokice.včasih zgrabi tudi rokav in ga zaslini tako močno da je joj.ali je to znak za zobeke?kaj naj nardim da nebo tak rokic jedo.igračke pa prime v rokico, vendar ga še ne obogajo najbolj

s čim mu mazat dlesni glede na to da bo ju3 komaj 10tednov star:zmeden2:?

lp, nina:muca:

hvala:rozica:

clock-img

10.08.2005, 13:16

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

N_N...pomoje to ni znak za zobe,ker je še premajhen...otroci to pač počnejo...Zara je zobe dobila šele pri 10 mes,pa se je ravn tako slinla od cca 2 meseca...še zdej se na čase slini v potokih,pa kaj naj...ampak gre na boljše...
Nimaš kaj narest!
lp

clock-img

10.08.2005, 13:19

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Hmm, lahko da je znak za zobke, ali pa tudi ne. Naš se je začel ravno v tej starosti slinit in se je obnašal podobno kot vaš. Zobka je pa dobil dva v četrtem mesecu, zdaj mu pa raste že tretji.
Mogoče mu prstke lahko nadomestiš z dudo, če jo hoče, al pa mu daj svoj prst, da ga malo gricka. Lahko pa kupiš tisti obroček, ki se hladi v hladilniku, pa mu ga zaenkrat ti držiš, da ga bo grizel, pozneje bo pa že sam obvladal. Gel za dlesni Calgel se pa lahko uporablja šele od 3m dalje.

Ne vem če sem ti kaj pomagala... ;)

lp, Suzi

clock-img

10.08.2005, 13:33

clock-img

Anonimen

aham hvala!
jaz sem zato zobeke hitro omenla,ker jih je njegov ati tudi zelo hitro dobil:bravo:

clock-img

10.08.2005, 14:07

clock-img

Anonimen

lahko je samo močan sesalni refleks. kaj pa duda?

clock-img

10.08.2005, 14:11

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

To da se zacne sliniti pri dveh mesecih je baje normalno. Takrat zacnejo dojenčki vse v usta nositi in s slino naj bi se usta cistila. Ma, nekaj tazga:zmeden:. Moj se slini asto na uro, je pa tudi prejsnji teden dobil ze dva zobka.

clock-img

10.08.2005, 14:11

clock-img

SISI25

pencil-img

729

NAša dva se slinita v potokih že od 2 meseca pa zdaj pri 8 še nimata niti enega. Pa smo že za vse zobke krivil, njih pa od nikoder.

clock-img

10.08.2005, 14:22

clock-img

Anonimen

Dude ne mare preveč:bravo:

clock-img

10.08.2005, 14:23

clock-img

Anonimen

mara sem misla:)-

clock-img

10.08.2005, 14:49

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

To ni znak, da bo dobil zobe. Vsi dojenči dajejo vse v usta )od rokic igračk..) Sem brala, da je to njihov način spoznavnaja novih stvari. Boš videla, vse kar mu bo v bodoče dala v rokice, bo dal najprej v usta.
Bravo Nik, na pravi poti si.

clock-img

10.08.2005, 14:59

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Mi smo tudi mislili, da bo dobila zobke-pri nekje 3. mesecih, ker je slina tekla v potokih. No, danes se bistveno manj slini (skoraj nič), zobka pa nima še nobenega (stara je 10 mesecev in 1 teden). V usta pa gre vse, kar pride pod roke:)-

LP, Tea:sloncek:

clock-img

10.08.2005, 21:36

clock-img

k1

pencil-img

1649

jap, se strinjam z marogico... tudi naša se slini, je kot polž, o zobkih pa ne duha ne sluha. tudi jaz sem brala, da najprej nesejo v usta roke, da jih spoznajo, potem pa počasi še vse ostalo. na tak način spoznavajo stvari okoli sebe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem