writing-img

Nikjer ne najdem

clock-img

15.11.2007, 14:24

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

za kupit kartonastih škatel za shranjevanje oblačil - take malo bolj "petitlih" - da jih lahko daš na omaro, pa ne izgleda grdo.
Ima katera idejo?
Danes sem preletala skoraj vse možne trgovine - Hipermarket Mercator, Interspar, Leclerc, Merkur...user posted image user posted image user posted image Pa nič.

clock-img

15.11.2007, 14:30

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Rutar LJ

clock-img

15.11.2007, 14:31

clock-img

Anonimen

Jaz sem jih tud v rutarju vidla.

clock-img

15.11.2007, 14:35

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

V Rutarju sem jaz videla samo take za cca. 25 do 40 eurov... Pa se mi to zdi malo prevečuser posted image user posted image user posted image za karton.
Pa ne vem kako naj vam jih opišem... Včasih vem, da so jih imeli v Hipermarketu Mercator v Lj. Recimo take črtaste, ali pa s kakšnimi drugimi vzorčki - pa niso bile niti tako drage - si jih lahko potem stran vrgel, ne da bi te pekla vest...

clock-img

15.11.2007, 14:41

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

take malo bolj "petitlih"

V Rutarju sem jaz videla samo take za cca. 25 do 40 eurov...

Kot si napisala iščeš mal lepše škatle, ki bi bile vidne (na omari)...
Take sem vidla v Rutarju in cena je temu primerna.
Tiste črtaste, ki praviš, da si jih v hipermarketu vidla, pa men niso glih "petitlih" user posted image

Brez zamere...

Take, ki jih omenjaš (črtaste) so imeli v Euro Spinu skoraj zastonj - nekaj časa nazaj so bile na prvi strani njihove reklame!

clock-img

15.11.2007, 14:46

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

take malo bolj "petitlih"

V Rutarju sem jaz videla samo take za cca. 25 do 40 eurov...

Kot si napisala iščeš mal lepše škatle, ki bi bile vidne (na omari)...
Take sem vidla v Rutarju in cena je temu primerna.
Tiste črtaste, ki praviš, da si jih v hipermarketu vidla, pa men niso glih "petitlih" user posted image

Brez zamere...

Take, ki jih omenjaš (črtaste) so imeli v Euro Spinu skoraj zastonj - nekaj časa nazaj so bile na prvi strani njihove reklame!

user posted image user posted image user posted image - sem ful jezna in ful zamerim... user posted image user posted image user posted image

No, "petitlih" sem napisala za to, ker se dobi tudi navadne kartonast škatle... Če so pa kake črtaste, da ni ravno naveden karton, pa tudi luštno izgleda na omari....

clock-img

15.11.2007, 14:56

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Jaz sem jih v Avstriji v Lutzu kupila, pa v Kiki sem jih tudi videla. Pri nas pa v Rutarju. 

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

15.11.2007, 14:59

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Aja, pejt pogledat v kako drogerijo. 
Ravnokar mi je mami rekla, da jih je ona v neki privee drogeriji kupla.

clock-img

15.11.2007, 20:02

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Glede na to, da so pri nas lepe škatle drage, jih naredi sama. Kupi lep papir ali samolepilne tapete in oblepi grde škatle. Pa še originalne bodo. 

clock-img

16.11.2007, 08:07

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

mislim, da jih ima MK ali DZS

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

25.11.2007, 00:30

clock-img

kew kew

pencil-img

85

Jaz sem jih enkrat kupila v Sparu - ampak to imajo pač takrat, ko se oni spomnijo imeti akcijo, ves čas pa ne.

Drugače je pa ena varjanta tudi IKEA, če greš kaj v Graz al pa ti jih lahko kdo prinesel

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem