writing-img

Nikoli ne zvemo rezultate

clock-img

19.10.2006, 11:31

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Mene pa zanima zakaj nobena ne pove kako se je odlocila v situaciji ki je opisovala na tem forumu  potem ko smo ji dajali nasvete in misljenja.... Mene pa zanimajo razpleti zgodb.

clock-img

19.10.2006, 11:33

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Sej ene povejo. Ene pac ne.. Veliko je tud anonimnih, tko je itak vseen. Vsaj men.. Pomagam z nasvetom ce znam oz. mam mnenje, vec kot to me pa niti ne zanima.. No se kdaj zgodi, da je kaksna taka tema, ampak pozabim. Tko da ni panike..user posted image

clock-img

19.10.2006, 11:38

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Mene pa zanima kako se odlocijo tiste/tisti ki sprasujejo.. pa ne iz radovednosti.. ampak v tem smislu, da nam potem ta oseba pove a se je odlocila prav ali ne.. ali so ji koristili nasveti in mnenja ki smo ji dali.

clock-img

19.10.2006, 11:42

clock-img

Anonimen

Mene pa niti ne zanima. Vsak živi svoje življenje, vsak ima svoje probleme. In ne vem zakaj bi se obremenjevala še s tujimi problemi, če imam pa že svojih zadosti.

clock-img

19.10.2006, 12:35

clock-img

srki

pencil-img

9222

Verjetno imajo svoje razloge, zakaj ne povejo.

Jaz zase povem, da sem upoštevala nasvete iz RR, za enkrat mi ni žaluser posted image .

clock-img

19.10.2006, 15:07

clock-img

igralka

pencil-img

51

Ja, lepo bi bilo vedet, če je naše klobasanje kaj zaleglouser posted image  Mene tudi firbec matra.

Dragi Bog, daj mi pogum, da spremenim tisto, kar lahko,
daj mi moč, da sprejmem tisto, česar ne morem spremeniti,
in daj mi razum, da ločim to dvoje.

clock-img

19.10.2006, 20:58

clock-img

maya_slo1

pencil-img

104

Morda pa oseba, ki je potrebovala nasvet ne želi obremenjevati drugih z razpletom problema ali pa preprosto pozabi na forum kjer je postavila vprašanje po tem, ko problema ni več.
Če te kakšen konkreten razplet problema še posebej zanima, pošlji osebi zasebno sporočilo in morda ti odgovori. Jaz ne vidim druge. user posted image

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

clock-img

19.10.2006, 21:44

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

dej smrka, priznaj, da bi rada dobila feedback zato, da boš potem ustanovila svetovalno podjetje prek spletauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

19.10.2006, 21:46

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Magi zdej si me pa razkrinkalauser posted image

clock-img

19.10.2006, 23:36

clock-img

Anonimen

jaz pa povem rezultate in nasvete tudi upoštevam. Npr. na temi vrtec sem upoštevala vse kar so mi punce svetovale in o rezultatu tudi poročala

pa pri kaki drugi temi tudi user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem