writing-img

Nizek maternični vrat

clock-img

11.04.2006, 13:05

clock-img

Anonimen

Pozdravljene: Mene pa zanima kako je če imaš nizek maternični vrat. A je kaj narobe ali lahko gre za zgodnji porod.Sicer mi je moja G. rekla, da je vse o.k. ampak mene zanima če je še katera imela nizek maternični vrat in je bilo potem vse o.k.

clock-img

11.04.2006, 13:28

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Nizek? Kako to misliš... user posted image  Verjetno ti je rekla kaj o "skrajšanem" ali pa celo zmehčanem MV.... Lahko pa, da  je  G opazila, da nizko nosiš. Vse je odvisno od tega, koliko si noseča. Če imaš MV skrajšan na 1,5 cm pri 18. tednih, potem je to slabo. Če imaš isto dolžino pri 32-tih tednih, ni nič katastrofalnega. Zato bi skoraj morala kaj več napisati. Ali pa vprašaj za drugo mnenje še kakšnega ginekologa, pa čeprav samoplačniško. MV je "gibljivo" tkivo. Če nimaš nobenih težav, če te nič ne tišči navzdol, potem mislim, da ni panike. Vseeno se prepričaj, da boš mirna.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

11.04.2006, 15:48

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Joj, folk pa kaj vam je, svojo nesramnost skrivate za anonimnost.user posted image
Pri MV je tako, kot je napisala Barbs, je gibljivo tkivo in se dolžina spreminja.

:)

clock-img

11.04.2006, 15:54

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
MV je lahko le skrajsan in ne nizek.

Men je tud G rekel da imam nizek maternični vrat - bi človek rekel da se očitno v zdravniških krogih uporabljata oba izraza. Lahko ti pa dam njegovo telefonsko in ga poučiš o pravilnem medicinskem izrazoslovju.

poleg tega bi morala ginekologinjo vprasat kaj in kako in ne nas. A nimas jezika?

Itak lahko potem kar celoten forum zapremo - za večino vprašanj obstajajo strokovnjaki - sej veš od psihiatra dalje...

TI JE ZLO DOLGCAJT, JL?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

11.04.2006, 19:25

clock-img

Anonimen

Joj Kapesanta kolk smo eni zadirčni.A veš če te je kdo razkuril se znašaj na tistega, ne pa na tem forumu. Pa vseeno hvala ti lepa za zelo prijazen odgovor.

clock-img

11.04.2006, 20:04

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem