writing-img

Nizka posteljica

clock-img

17.06.2006, 21:31

clock-img

Anonimen

A je imela katera podobne težave? Jaz sem bila pred dvema tednoma na UZ pa mi je rekla da imam posteljico nizko in da boma morale naredit še en UZ da bo videla če se je kaj prestavila. Sem v 21t in me zanima če je katera od vas imela nizko postelco ali se je dvignila ali ste se morale bol pazit? 

clock-img

17.06.2006, 21:42

clock-img

kast

pencil-img

8

Tudi jaz imam nizko posteljico in sem v 20t.Sem na bolniški in G mi je rekel,da bom najbrž do konca,ker plod bo vedno težji in je nevarnost prezgodnjega poroda.Isto sem imela že v prvi nosečnosti in je bilo vse OK.

clock-img

17.06.2006, 22:02

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem tudi imela nizko posteljico. Sem do konca nosečnosti bila na bolniški, ker sem pred tem imela še konizacijo. Morala pa sem ležati - potem se posteljica sama dvigne. Tudi, če se čisto malo, je to dovolj, da normalno rodiš, sicer je potreben CR(če posteljica sega v maternični vrat ali ga celo prekriva).
Drži se nasvetov G in čim več počivaj, pa bo vse vredu. Držim pesti zate in za user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.06.2006, 19:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.06.2006, 17:47

clock-img

S22

pencil-img

241

tudi jaz sem imela v 20tnizko posteljico, za povrh se mi je pa še mal ustja dotikala,na zadnjem pregledu pri 33t4d je bila pa lepo dvignjena. Men niso nič kaj rekl za počivanje, sam je ziher bolš.user posted image

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem