writing-img

Nizka posteljica

clock-img

01.07.2006, 14:11

clock-img

nelly

pencil-img

172

Zanima me namreč sem v 24t in imam nizko postelco.Zdaj pa me zanima če je imela katera podobne izkušnje s tem. Ker jaz mojega otroka še vedno čutim samo pod popiju in pri straneh. A se je kateri dogajalo podobno?

clock-img

01.07.2006, 14:25

clock-img

nelli

pencil-img

29

Tud jst mam nizko posteljco. Sem v 28 t.
user posted image  Brce še vedno čutim le spodaj, predvsem v mehur in črevesje.
Včasih, ko ležim na boku pa tudi ob straneh. Vse pa so pod popkom.

Mislim, da je to normalno za nizko posteljico.

clock-img

01.07.2006, 20:19

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem jo tudi imela. Sem morala le ležat, in čez čas se dvigne više - malenkost se mi je, a vseeno bolje, kot nič. In tudi druge so me pomirile, ki so imele tak problem - se je vse izšlo vredu. Pa še 1 UZ boš sigurno imela pred porodom, da preveri posteljico. Če sega v MV ali preko njega, pa je potreben CR. Vprašaj še Pušenjaka - boš pomirjena.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

01.07.2006, 22:05

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem jo imela, pa sem morala ležat nekje v od 15. tedna do 6. meseca. Potem pa se je popravilo samo po sebi. Rodila sem točno teden dni pred rokom - brez kakšnih večjih zapletov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem