writing-img

Nizozemski otoki-TEXEL

clock-img

11.04.2008, 10:33

clock-img

*raci*

pencil-img

210

Z mojim imava v planu it na dopust mal po Nizozemski z avtom, pa sem pri brskanju opazila te njihove otoke, konkretno otok Texel in je naravnost božanski. Tam oddajajo bungalovčke ali hiške in zgleda kot v raju. Ima katera kakšne izkušnje? Gremo pa z 2 letno hčerko.

clock-img

11.04.2008, 14:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.04.2008, 15:02

clock-img

Anonimen

Bila gor, in ni bilo nič posebnega. user posted image Na slikah je zgledalo božansko sicer, to se pa strinjam.

clock-img

14.04.2008, 14:27

clock-img

*raci*

pencil-img

210

MUCA MACA, kaj pa ni bo o.k.?

sivka mivak, zanima me kaj ste prebivali? Jaz bi najraje najela eno  hiško ali bungalocček, čim bližje plaži? Iamš mogoče kakšen link? Kako je s kopanjem in kakšen so temperatur?? MI planiramo it v juniju.

lp

clock-img

18.04.2008, 19:22

clock-img

Rozmarinka

pencil-img

466

Mi2 sva na Texel-u bila pred nekaj leti. Je otok zelo primeren za kolesarjenje, zelo urejen, imaš tudi dolge peščene plaže, za kopanje pa takrat ni bilo (pazi julij!) ker je to precej severno in je voda mrzla, pa še pihalo je precej. Mi2 sva šla na otok s trajektom iz celine zjutraj, zvečer pa nazaj, spala pa sva v enem penzionu na celini v najbližjem mestecu (je bilo bolj ugodno). Žal se ne spomnim imena...

clock-img

29.04.2008, 11:01

clock-img

Anonimen

*raci*, vse je bilo ok, samo meni se otok ni zdel nič posebnega.
Link, ki ti bo upam prišel prav: Texel

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem