writing-img

No, še čez sebe malo...

clock-img

31.07.2008, 15:16

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

pošimfam, da me ne boste kritizirale, kako vedno druge obiramuser posted image user posted image user posted image

Pravi moj dedc danes, češ da mu je čudno, koliko njegov avto 'žre'. Vprašam, koliko ga največ vozim, pa pravim, da čez 150 na AC res ne grem, ker ima gor še trugo. Pa mu je čudno, pa razmišlja....
Pa pravim, češ saj pazim, da ni preveč obratov, samo da pri 150 so pa obrati že čez 4.   (ne me vprašat, kaj to pomeni, ampak mi je stric mehanik nekoč razlagal, češ da ko prideš malo čez 3 pri obratih, prestaviš v višjo prestavo oz. ne teraš avto do onemoglosti...)
Pa mu ni jasno.... Pa pravi - pa ti daš potem v 6.???? Kaj v šetso? vprašam.
Ja, prestavo! Vsa presenečena ga gledam - ja, kaj ima tvoj avto 6 prestav?! Ja, valda!!!!
In jaz ga turiram, avto pa valda žre kot nor.

Tako dauser posted image  --- babe, pa dobri avtiuser posted image user posted image user posted image   Če ga še pa vozit ne znamuser posted image user posted image user posted image  
In avto imamo že 3,5 leta, ga kdaj pa kdaj vozim od takrat, ampak prvič sem zdaj videla, da imamo 6 prestav. user posted image

clock-img

31.07.2008, 15:24

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Omejitev na Ac je 130km/h.user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2008, 15:29

clock-img

Anonimen

In avto imamo že 3,5 leta, ga kdaj pa kdaj vozim od takrat, ampak prvič sem zdaj videla, da imamo 6 prestav. user posted image

Kar dobra si user posted image .

Ce racunas, da se naucis obvladati eno pre(D)stavo v enem letu, bi sesta prisla na vrsto sele cez dve sezoni.

clock-img

31.07.2008, 15:30

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Sej se hecaš. V 3.5 lrtih ti ni ratalo pogruntat da ima avto 6 prestav? Ja kaj si pa mislila da je 6-ka na prestavni ročici za okrasuser posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

31.07.2008, 15:39

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Si pa hitro to skapirala, ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image .................... ampak bolje zdaj kot nikoli....................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

31.07.2008, 15:39

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sej se hecaš. V 3.5 lrtih ti ni ratalo pogruntat da ima avto 6 prestav? Ja kaj si pa mislila da je 6-ka na prestavni ročici za okrasuser posted image

Moj avto ima tud 6 prestav, pa sem se kr stežka navadila. Sem imela nekaj časa "tremo", če bom sploh zadela "6 prestavo". No zdaj pa že gre.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

31.07.2008, 15:43

clock-img

Vešča

pencil-img

99

Jaz pa še nisem videla avta s 6 prestavamiuser posted image

clock-img

31.07.2008, 15:44

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Majke mi, ne!

Ker jaz imam tam, kjer ima dedc 6. prestavo - R - po domače rikverc, tako da po moje že nagonsko nisem tam diralauser posted image   Kaj češ, zdaj imam spet blont pramene, nekje mora udariti ven....

user posted image

clock-img

31.07.2008, 15:45

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Omejitev na Ac je 130km/h.user posted image

Ne, res???? Tega tudi nisem vedelauser posted image    Saj vem, saj vem, samo dati piti tinte avtu je pa tudi filing - seveda, če ne ogrožaš drugih - pa še v Špar lahko pred službo v tem prihranjeme času skočim, da nakupim mleko + kruh....user posted image

clock-img

31.07.2008, 15:46

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

men je pa 6. prestava zakon, samo kaj ko po mestu je lih ne nucam kaj dosti user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

31.07.2008, 15:48

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

IZVIRNO SPOROČILO: Vešča

Jaz tudi ne, šele danes sem si ga dodobra ogledalauser posted image

clock-img

31.07.2008, 15:50

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Jaz sem hotela včasih šaltati že v 7. Bi mi na avtocesti kdaj prav prišla, ker tudi ne znam ravno voziti po omejitvah. In pri 180 km/h bi prišla prav ena prestava več. Da bi avto še manj žrl...

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

clock-img

31.07.2008, 15:53

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: Vešča

Jaz tudi ne, šele danes sem si ga dodobra ogledalauser posted image

jaz mam renault megana karavana 1.9 DCI in ima 6. prestav user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

31.07.2008, 18:25

clock-img

muki1

pencil-img

7193

A pa vidva z možem se kaj pogovarjata? user posted image  Moj bi težil s to šesto prestavo da bi jo že v jetrih mela.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

31.07.2008, 18:30

clock-img

Anonimen

ojej, ti nam ženskam sramoto delaš!user posted image user posted image

clock-img

31.07.2008, 18:37

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Si pa hitro to skapirala, ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image .................... ampak bolje zdaj kot nikoli....................

Saj ni, mož ji je povedal. user posted image

No bolje pozno kot nikoli, kaj če bi šele pri prodaji videla, da ima 6?

clock-img

01.08.2008, 00:53

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Saj ni, mož ji je povedal. user posted image

No bolje pozno kot nikoli, kaj če bi šele pri prodaji videla, da ima 6?

Zdaj pač lahko oglašuje "malo rabljena 6.prestava - kot nova!" user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.08.2008, 08:01

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Zdaj pač lahko oglašuje "malo rabljena 6.prestava - kot nova!" user posted image user posted image user posted image user posted image

prodam star avto z novo šesto prestavouser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

01.08.2008, 08:05

clock-img

3T

pencil-img

260

[/quote]

Moj avto ima tud 6 prestav, pa sem se kr stežka navadila. Sem imela nekaj časa "tremo", če bom sploh zadela "6 prestavo". No zdaj pa že gre.
[/quote]

Obratno je še huje, ko si vajen 6.ste prestave in je v drugem avtu ni, narediš po potrebi kar dodatno...luknjo user posted image

clock-img

01.08.2008, 08:07

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Super! Kupim 6. prestavo avta pa ne rabim, je naš kar dober samo 6. prestave pa nima.user posted image

clock-img

01.08.2008, 08:28

clock-img

noe

pencil-img

982

user posted image Tako sem jaz vozla šeficin avto, ki ima tudi 6.Potem sem se pa v našo kanglo vsedla in na poti domov skor menjalnik sesula, mi je 6 manjkalauser posted image

clock-img

01.08.2008, 09:47

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Jaz pa včasih iščem 7. prestavo.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

01.08.2008, 09:51

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

pa še v Špar lahko pred službo v tem prihranjeme času skočim

in kolk casa prisparas, ce smem vprasat!? ce namesto 130 peljes 150!!??user posted image  minuto? je dovolj za trgovino?

clock-img

01.08.2008, 12:19

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Jaz pa včasih iščem 7. prestavo.

sicer nimam šeste, mi pa tudi včasih 7. manjka....

pa ena, da bi kot Knight rider preskočila kak avto ali dva, ali tri počasnel user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.08.2008, 12:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

pa še v Špar lahko pred službo v tem prihranjeme času skočim

in kolk casa prisparas, ce smem vprasat!? ce namesto 130 peljes 150!!??user posted image  minuto? je dovolj za trgovino?

Tale je pa svetska.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem