writing-img

No, pa kaj je zdaj....

clock-img

21.12.2005, 11:05

clock-img

Anonimen

...tej moji user posted image ? Po 7. letih sem šla dol s tablet. Prvi mesec je user posted image prišla sicer z malo zamude, ampak ta mesec.... Nič. Samo 3 dni imam zelo rahel rjav izcedek, da bi se ulilo to pa ne! user posted image Sm prov jezna. Za user posted image je zelo malo verjetnosti. Je se katera imela taksne težave po prekinitvi tablet?

Lp

clock-img

21.12.2005, 11:14

clock-img

Anonimen

Zdravo, jest sem jemala 5 let tablete, pa ti povem, da sem imela celo brko kar eno leto pa še mal, tko, da ti povem, da sre sam sekirat ne smeš, ker ponavad se ta user posted image  ureja tam nekje do 6 mesecev...nisi edina, tuki gor je kar nekaj punc,ki so imele podobne težave...
Lp Nati

clock-img

21.12.2005, 11:32

clock-img

petruskaL

pencil-img

108

Hej,
nič nenavadnega. Jaz sm jih jemala 10 let. In je trajalo več kot leto, da se je cikus zrihtau. Ti pa svetujem, da si pridno beležiš, sej boš samo po tem lahko vidla kdaj se ti bo stanje normaliziralo...

clock-img

21.12.2005, 11:34

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Men se še zdej, dve leti po prenehanju ciklus ni uredil.user posted image

clock-img

22.12.2005, 16:18

clock-img

draja

pencil-img

2272

Jaz sem oktobra nehala jemati tablete po 8-ih letih in imam podobne težave kot ti. Prvi mesec je zamudila par dni, ta mesec pa že več kot teden. Me prav zanima kdaj bo naslednja user posted image  Ampak baje je to normalno. Kdaj pa kaj nameravaš zanositi? Jaz računam, da bi tam nekje poleti začela bolj aktivno delati na user posted image (moram počakat še na podaljšanje pogodbe v službi user posted image ).

clock-img

22.12.2005, 16:28

clock-img

aja

pencil-img

142

Zivjo,
sicer sem ze med user posted image , ampak sem imela po prekinitvi tablet podobne tezave. Po 9letih sem imela pol leta popolno zmedo...tri krvavitve v enem mesecu, potem cel mesec nic, pa izcedki in podobo. Skratka nobenega reda in mi je ginekologinja (pol leta po prenehanju jemanja KT) rekla, da bo trajalo kaksno leto, da se umiri in bom zanosila. Pa nismo cakali niti en mesec nauser posted image . Seveda so imeli potem tezave z izracunavanjem PDP, ker se ni vedelo katera od tistih krvavitev je bila res menstruacija. Zato vsem svetujem, da si lepo zapisujete vse krvavitve in vecje izcedke. Ko pa zanosite, nujno vztrajajte, da vam PDP izracunajo na podlagi velikosti ploda in ne zadnje menstrucije. S tem si boste prihranile veliko tezav (meni namrec zaradi napacno izracunanega PDP niso mogli vec izmeriti NS, ker sem bila ze prevec noseca....).
Veliko veselja in prijetnih trenutkov pri delanju mladickovuser posted image  vam zelim. In da boste cim prej zagledale user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem