writing-img

Noč čarovnic

clock-img

17.10.2004, 18:37

clock-img

Anonimen

alias Halloween..:)

Rabi ideje za okrasitev stanovanja & kakšno idejo glede kostumov in čes apodobnega in hrane. Vem, da so bile tam okrog puste ene debate, v katerih je blo nekaj v tem smilsu...

Bivše sošolke bomo namreč imele zabavo...:)

:sloncek::kava::bravo::hudicek::zmeden2::rozica:
lp,:fis:

clock-img

17.10.2004, 19:21

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz sem pri najboljšemu sosedu kupila tak venček za na vrata za 500-600 SIT. Pa včeraj sem v Merkurju kupila tako malo bučko v katero lahko daš čajno svečko za 250 SIT. Predlagam pa ti še cenejše variante: domače buče, sedaj jih je polno,.. pa kakšno koruzo morda, pa kakšno rjuho, ki je odslužila svoje prebarvaš v črno in potem malo dekoriraš,.... Povej na koncu kako si uredila!

Lp Pia73

clock-img

17.10.2004, 19:24

clock-img

Anonimen

Nekje bi morala imeti še lampinjon bučo...Imele bomo jasno tapravo bučo izrezljano:) Drugače pa zabava ne bo rpi meni, ampak pri sošolki, samo jaz ji pomagam vse skupaj uredit:) Upam, da bom vzela foto s sabo (če bo sestra posodla) da bom mal pofotkala.

Mam pa drgač utripajoče buče za na glavo-smo jih včeri v Italiji kupil:)-

clock-img

17.10.2004, 19:29

clock-img

Anonimen

Pa kakšno idejo za kaj za pojest rabim...:zmeden2:

clock-img

17.10.2004, 19:32

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Na takih zabavah se najbolj obnesejo kakšni obloženi kruhki, kakšno enostavno sladko pecivo, pa slano pecivo ne sme manjkati,... Glede pijače pa,...mislim da alkohola še ne morte kupit, kajne,...:)-:)-:)- Vidim pa, da si za dekoracijo itak že poskrbela! :bravo::bravo::bravo:

Lp Pia73

clock-img

17.10.2004, 19:33

clock-img

Anonimen

Sem mal nerodno napisala- kaj kej tazga sladkega/slanega, d abi blo kej v zvezi s halloween...ne, alkohola pa ne bi pila:)-:)-:)-:)-

Mah, še zmer ne vem s čim bi še okrasil...razmišljam o lučkah- da se jih ''obleče'' v papir- tiste za na novoletno jelko....hmmm...

clock-img

17.10.2004, 19:37

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Ja, bo treba malo kakšen tuj program za ideje pogledat, sicer jaz nisem nekako dobra v tem, veš,...

LP Pia73

clock-img

17.10.2004, 20:15

clock-img

Lepa Ana

pencil-img

53

Fiši, v zadnjem Ateljeju je recept za pito bučnico - to bi bilo po mojem v stilu, a?! Če te zanima, ga pretipkam.

clock-img

17.10.2004, 21:39

clock-img

Anonimen

Aha. A pa je to dobr, oz. a bo to kdo jedel?:ups:

clock-img

17.10.2004, 21:53

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ribica imam revijo v tem stilu-okraski. Če hočeš ti jo pošljem, ker je v njej kar precej luštnih in dobrih idej.Pošlji naslov.

clock-img

17.10.2004, 22:41

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Eno buco izdolbi pa daj na okno, pa svecko noter...

Looks evil!!

:bravo: :bravo: :bravo:

clock-img

17.10.2004, 23:14

clock-img

willma

pencil-img

839

Ola!
Meni pa je še vedno všeč klasična črno-oranžna kombinacija za halloween;)
Dobra fora so mi pajkove mreze zavezane iz bele volne, netopirčki izrezani iz črnega kolaža, pa smileki ko imajo namesto ust napisano boo,...
Za jest pa tudi lahko kombiniras črno-oranžno, npr. za sladko koščki čokolade s suhimi marelicami ali pomarančami,
za slano pa kakšni črni krekerji ali kruhki s paštetko ali namazom ki je bolj oranžkaste barve.....(pustiš glavi da razmišlja o črno-oranžni hrani:)-

To je pač moj predlog, ker je meni všeč:ups:

lp
:angel:Kolenci:hudicek:

clock-img

18.10.2004, 16:23

clock-img

Anonimen

Buča bo itak...brez buče ni halloween:) Tole o čokladi in marelicah/mandarinah mi je pa všeč:)

clock-img

18.10.2004, 17:47

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Ja jaz sicer še nisem imela oz.bila na zabavi za Noč čarovnic, smo se pa 2 leti nazaj 4 kolegice oblekle v čarovnice in šle mal vn v en klub.Res smo se mele noro, čeprav nas je pa folk gledal kot da smo marsovčki.
Lahko pobrskam za slikicami, pa jih skeniram če želiš kako idejo ?
:muca:

clock-img

18.10.2004, 19:38

clock-img

Anonimen

No dej, pupica:) Bom full vesela:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem