writing-img

Noč brez dojenja - prvič!

clock-img

03.03.2005, 07:19

clock-img

puri

pencil-img

2171

Včeraj sem se odločila, da bom zaradi nove nosečnosti, prenehala dojiti, ker sem itak dojila samo še enkrat ponoči oz. bolj proti jutru!
Pa sem mislila, da bo problem nehat, pa smo imeli čist normalno noč:bravo:! Ko je hotel jesti, sem mu dala samo 3 požirke čaja, pa dudo not, pa je zaspal nazaj:bravo:

No, pa smo končali z dojenjem,......sam mal mi pa je hudo, ampak sej je tut 8 mesecev kar velik uspeh!

lp:)

clock-img

03.03.2005, 07:25

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

:bravo: še malo pa še čaja nebo hotel bo pustu mamico spat,da nebo preveč utrujena:nosecka:
:sloncek::sloncek:

clock-img

03.03.2005, 07:30

clock-img

puri

pencil-img

2171

Ja, Tara, fino bi blo, sam kaj ko mu je pa itka drugač treba tut dudo kar nekajkrat popravt,........ sam mam postlco čist zraven moje, tako da samo roko stegnem in mu jo popravim, da mi ni treba skos vstajat!

:)

clock-img

03.03.2005, 08:02

clock-img

Bela

pencil-img

731

:bravo::bravo::bravo:pa kar tako naprej:)

clock-img

03.03.2005, 08:18

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz bi pa vse dala, da bi se lahko dojila naprej, pa mi mleka zmanjkuje zaradi nosecnosti.. :((:((

clock-img

03.03.2005, 08:23

clock-img

puri

pencil-img

2171

Seven, saj pri men je bil tut to pomojem vzrok za manj mleka, ga sploh že skor nič nisem mela, pa še bolelo me je, ko je pil, ker je tako vlekel, da bi kaj dobil:(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem