writing-img

Noče GH pri 9 mesecih

clock-img

12.05.2009, 10:26

clock-img

veveričica

pencil-img

343

pozdravček vsem.imam velik problem z mojo 9 mesečno pupo.Noče  nobene  goste hrane mučimo se že dobre 3 mesece in  ni efekta.kaj naj naredim  da bo lepo jedla.vse mi pljuva ven in  drži usta zaprta.ko pa ji dam flaško   vse popije.prosim za pomoč in  pa če  ima še katera podobne težave

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.5.2009 14:41:13 >

clock-img

12.05.2009, 10:31

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Če noče pač noče
Ko bo njen čas že bo user posted image Mleko pokrije skoraj do 80% njenih potreb

clock-img

12.05.2009, 10:56

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Moj otrok je bil na mojem mleku skoraj do 2 leta pa nmu ni nič manjkalo, ko bo želela jesti bo jedla.

clock-img

13.05.2009, 18:08

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Moj otrok je bil na mojem mleku skoraj do 2 leta pa nmu ni nič manjkalo, ko bo želela jesti bo jedla.

No, če bi šel v vrtec s 1. letom bi mu ziher manjkalo.user posted image

Veverička, jaz bi ji epo še naprej dajala GH. Pa ni ti treba takoj flašo mleka dat, če noče GH. Malo še počakaš, da bo bolj lačna in še 1x ponudiš GH. Jaz bi ji samo zvečer dala flaško mleka. Ne glede na to, če čez daj kaj poje ali ne. Slej ko prej bo ugotovila, da mora jesti GH.

Moje mnenje je, da je dojenček pri 9 m že kako pripravljen za hrana. Problem je bolj koliko vtrajni smo starši, da otroku podamo to novo stvar in na kakšen način. Če ji daš malo GH in potem za vsak slučaj še mleko, ker te je strah, da se ni najedel, bo hitro ugotovil, kako se je lažje na jesti. In potem inzistira z jokom pri tem. In da slučajno ne bo otrok lačen, in malo jokal, mu nagodimo.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem