cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Noče jesti... So krivi zobki?

clock-img

11.04.2008, 22:18

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Naš Gašper je star tri mesece in pol in imava zadnje dni predvsem tri težave; ponoči se veliko pogosteje zbuja kot sicer, čez dan je kar veliko siten, predvsem pa opažam, da precej manj poje. Kaj mislite, da bomo kmalu dobili prvi zobek? Kaj bodo te težave trajale vse dokler ne pride zobek ven? Najbolj me skrbi, če še naprej ne bo jedel. Mi poje od 60-90 ml pri vsakem obroku. Pa se te težave pojavljao pri vsakem zobku? 

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

11.04.2008, 22:24

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

nekaj je v zrakuuser posted image
tudi mi imamo težave: slabo spi, se zbuja in slabo papca kosilo...to se dogaja že 1 teden, pa nimam pojma kaj mu jeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

11.04.2008, 22:36

clock-img

ursy78

pencil-img

158

pri nas so se začeli problemčki ko je bil star 4 mesece,ko je dobil prva dva zobka.ponoči se je zbudil tudi 5-6x,jedel je veliko manj kot prej,vendar se je kmalu vse skupaj  uštimalo-kake2 dni je bila še kriza potem pa je jedel spet toliko kot prej.no sedaj mu pa 4 zobki hkrati rastejo,mamo pa spet kar probleme glede spanja ter papcanja.bo že!

clock-img

11.04.2008, 22:39

clock-img

piko12

pencil-img

636

Jaz se pridružujem klubu neprespanih mamic, ki mečejo hrano stran... Spali smo do pred enega meseca brez težav, jedel je že čist lepo, zdaj pa... zbujanje 5x na noč kar tako, je pa tud ful malo. Upam, da bodo vsaj štirje zobki naenkrat!user posted image

clock-img

12.04.2008, 10:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.04.2008, 11:32

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Možno, da je od zobkov, čeprav je malo prezgodaj, se mi zdi.

Mogoče pa je res samo kaj v zraku. Moja je sicer stara 16m, pa prav tako zadnji teden en dan nič ne bi jedla, drug dan pa nadoknadi še za prejšnji dan user posted image

clock-img

12.04.2008, 12:44

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Se strinjam ,da je potem nekaj v zraku...mi smo tudi bolj šibki na tem področju....

Naša je ob dobivanju zobkov zelo malo jedla, žlice sploh videt ni mogla ( prvi nas je obiskal pri osmih mesecih)....smo se pač prilagajali....

Beauty Comes With Dark Thoughts

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem