writing-img

Noče pit na flaško

clock-img

22.01.2006, 15:59

clock-img

Anonimen

Ja kot sem že rekla, noče pit na flaško..čez dan popije mogoče 3požirke in to je to, potem pa začne flaško grizt , jo lizat, jo tepst,..user posted image
Kak mu naj dam pit?če mu dam v magični lonček je isto, na žličko pa nama vse ven iz ust stečeuser posted image user posted image

Mleko ki ga pije zvečer pa gre in lepo pijeuser posted image

Kdo bi to razumeluser posted image user posted image

clock-img

22.01.2006, 16:04

clock-img

lan

pencil-img

1173

Mogoce pa mu tekocina v flaski ni po goduuser posted image .Kaj mu pa dajes za pit?

clock-img

22.01.2006, 16:05

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Pri našem je blo čist isto.Potem pa sem mu dala tisto flašo od ledenih čajev(veš tisto ki se dvigne pokrovček in piješ potem pa jo daš dol da ne teče ven).Vsi so me mal čudno gledal ampak naš tako pije 100 na uro prej pa niti kapljice tekočine.Mleko pa pije na stekleničko normalno.

clock-img

22.01.2006, 18:22

clock-img

Anonimen

bilokaj mu dam pit noče(ne frutka,čaja,vode, razen mleka)user posted image

clock-img

22.01.2006, 21:55

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Moj Jakob ni skoraj do 12 meseca pil NIC razen mojega mleka. Nic ne skrbi, tudi z mlekom dobi veliko in ocitno dovolj tekocine.

clock-img

22.01.2006, 22:09

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Cao,

Probaj mu dati še po slamci....
Moj mali tud ni hotu pit po flaški nobene tekočine..zdej ko sem nehala dojit je pa kar naenkrat sam od sebe začel pit tud druge stvari (čaje, soke..)
Očino mu je res dosti samo mlekc...
Ne se sekirat, ko bo žejen bo že pil...

Lp, Anja

clock-img

22.01.2006, 22:25

clock-img

b.nika

pencil-img

210

Kaj pa iz kozarca?
Naš user posted image  od 5. meseca pije samo iz kozarca. Pa obvlada stvar. Sedaj pri 9. mesecih pije brez problemov iz kozarca.
Sem mu ponujala flaške, pa magični lonček, pa je vse samo grizel in lizal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem