writing-img

Noče spat...

clock-img

27.10.2009, 09:15

clock-img

inja2

pencil-img

600

moja eno leto stara hčerkica gre čez en teden v vrtec. problem pa je v tem, da ona čez dan noče spat (ne spi niti ponoči, kaj dosti).
poskusili smo že vse, pa nobena stvar ne pomaga nič. sedaj pa me skrbi kaj bo v vrtcu, ko grejo vsi otroci spat ali saj počivat?

ali ima katera izkušnje s tem?

inja

clock-img

27.10.2009, 09:17

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Nič te naj ne skrbi. Zgledi vlečejo in zagotovo bo tam vsaj malo počivala, lahko se pa zgodi, da celo spala.
Vsekakor omeni vzgojiteljici tvoje strahove in bosta skupaj dorekli neko strategijo.

clock-img

27.10.2009, 09:21

clock-img

tintin

pencil-img

3293

ne skrbi.
Tudi moj je bil tak...doma je bilo zaspat muka, v vrtcu pa je že prvi dan lepo zaspal.

clock-img

27.10.2009, 09:28

clock-img

inja2

pencil-img

600

upam, da bo res tako, ker tole spanje doma je ena sama živčna vojna...
ne morem verjet kok so si lahko otroci različni, starejši sin (2 leti) nima nobenih težav s spanjem, naša ta mala sončica je pa čisti obup....

clock-img

27.10.2009, 09:41

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Kot bi pisala o moji starejši. user posted image Že od rojstva je zelo malo spala, dnevno spanje je bilo kot ena živčna vojna in vedno je fuuuul dolgo trajalo, da je zaspala. Ko je bila stara 2 leti, je nehala čez dan spat.
V vrtcu je sicer kdaj zaspala, ker jo je vzg. tako dolgo božala, ampak je bila zarad tega pol celo pop. tečna, zvečer pa nikakor v posteljo. Tao da smo se zmenili, da je ne uspavajo, ampak če želi zaspi, če ne pa pač počiva in gleda knjigice ipd. In je bilo ok.

clock-img

27.10.2009, 09:42

clock-img

inja2

pencil-img

600

ja naša ni pri miru niti sekundo :) nekako upam, da se bojo že sporazumel

clock-img

27.10.2009, 09:45

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Bojo bojo, pa tudi ti povej, kako je doma. Mogoče jim bo pa ratal in bo v vrtcu zaspala brez problemov.

clock-img

27.10.2009, 10:08

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Nič ne skrbi,v vrtcu jih pošlihtajouser posted image Imam pa srečo,moja bo stara 5,pa še vedno spi popoldan najmanj 2 uri,ji je pa v vrcu premalo spanja in pride sitna domuuser posted image

clock-img

27.10.2009, 10:55

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Zadnjič je bila že ena podobna tema. Že takrat sem napisala, da pri nas vzgojiteljice ne silijo spati. Če otrok ne spi, se z njim igrajo kakšno mirno igro ali pa mu berejo. Mislim, da ne bi smelo biti problemov.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem