writing-img

Nočno zbujanje

clock-img

23.03.2007, 22:21

clock-img

ninu

pencil-img

65

Lep pozdrav!

Moja deklica bo dopolnila 10 mescev in je že zelo aktivna in ves čas na nogah. In seveda, ko se zbudi tudi v posteljici takoj na nogah. Problem nastane ponoči - spi v žakeljčku. Ogromno se premetava po vseh koncih posteljice, dviguje in ker je njeno gibanje precej omejeno hitro udari ob rešetke in potem seveda jok. Spimo v isti sobi, tako da takoj planem pokonci in jo uspavam nazaj, malo pocrkljam, največkrat pa obdržim pri sebi (to bi lahko bila že druga tema)..
Zanima me, če se to tudi pri vas dogaja. Meni se smili, ko vedno kam udari. Je mogoče čas, da jo dam ven iz žakeljčka? Kaj naj? Kako ste ukrepali? Vsak nasvet bo dobrodošel.

clock-img

23.03.2007, 22:54

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Moj ravno zato nikoli ni spal v žakeljčku. Ma se je vedno zafecljal. On ko se zbudi ima noge na prostoru za glvo. Ven iz žaklja, pa pokrit z odejo. Spi pa v bodiju in v pižamci z dolgimi rokavi.

clock-img

24.03.2007, 09:44

clock-img

Alessia

pencil-img

31

Naša je tud bila preveč živahna za v žakelj. Odkar je nimam več v žaklju spimo bistveno boljše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem