writing-img

No danes...

clock-img

19.06.2005, 22:30

clock-img

malecka

pencil-img

1665

sem že bolj pametna uspela sem z trakci:bravo::bravo: Sedaj pa si zaslužim en :kava: Za vsakega člana nekaj.A ni lepo, sedaj se morem še naučiti kako se da slikca not?help me:zmeden:

:rozica: za vse, ki ste dobre volje

clock-img

19.06.2005, 22:38

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Bravo :bravo:

A misliš slikica pod tvoj nick tukaj na RR ali slikica pri teackerju ?

clock-img

19.06.2005, 22:39

clock-img

Leni72

pencil-img

138

Ja madona ... :bravo::bravo: Bom jaz tudi mogla stopit v akcijo,

clock-img

19.06.2005, 22:43

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Mislim na slikco tako kot jo imaš ti lepo :duda: pod moj nick na RR :bravo:A veš kako :ups: prosim za navodila

clock-img

19.06.2005, 22:53

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Ti samo na tale mail : slike@ringaraja.net pošlji slikico, pa ti jo bodo naštimali.
To je vse :)

Drugače imaš tudi FAQ ( vprašanja in odgovore ) levo spodaj pri Orodjih...in imaš veliko koristnih inf.

Če boš pa rabila pomoč...pa kr...

pa-pa

clock-img

19.06.2005, 22:58

clock-img

malecka

pencil-img

1665

veš z mail-om ne vem delat :ups:Kako jim pa pošljem slikco.:zmeden:Imam skener, če to sploh nuca...?

clock-img

19.06.2005, 23:05

clock-img

Anonimen

A imaš kako sliko že na računalniku? Ali jo boš skenirala?

Kateri program pa imaš za pošiljanje mailov? Outlook express? Ali imaš kakega na internetu? Lahko ti ''poslikam'' postopek, če želiš, samo povej, kateri mail uporabljaš (ne naslova, smao tisto za @ :))

lp,:fis:

clock-img

19.06.2005, 23:05

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Najprej vzemi slikico in jo poskenirej. Shrani si jo tako, da jo boš potem našla.
Na računalniku imaš že program za pošiljanje e pošte , sam ne vem če ga imaš naštimanega ?
Microsoft Outlook ali pa Outlook express...

Če pa nimaš nič od tega že naštimanega pa odpri recimo www.email.si in si tam ustvari nek email naslov. Je slovenski in te lepo vodi čez nastavitve. Ko ga boš imela, boš kliknila pošlji novo sporočilo, pripela slikico in poslala na že omenjeni naslov.

Upam, da sem razumljivo napisala...drugač pa kr vprašaj...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem