writing-img

Noge na O - nasvet prosim

clock-img

13.02.2007, 20:33

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Lep pozdrav!

Naša princeska je stara 13 mescev in pol. Shodila je že pri 10 mescih in pol.

In šele zadnje čase ugotavljam, da hodi na O , kar prej ni in zraven tega se sedaj velikokrat spotika in pada.
Kaj je temu vzrok za to?

A ima še katera tako hojo? Kako se da lahko to preprečit, da bi hodila naravnost?

Lepo vas prosim za vaš nasvet!

Hvala!

clock-img

13.02.2007, 20:37

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Vecina otrok hodi na O v tem casu. Ce bo hodila na O cez par let se sele zacni sekirat. Ali pa tudi ne. Jaz jih imam ful na O, pa so me sicer precej sekirali fantje, ampak radi pa tudi imeli.. user posted image user posted image user posted image

Rekli so mi "nogometasica".user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

13.02.2007, 20:42

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

po moje res še ni panike, naša Ana je ful čuden hodila do kakšnega 2leta, bolj na X, pa ima zdaj lepe, dolge, ravne noge - čisto po Atu in upam, da bo tako tudi ostalo user posted image .

< Sporočilo je popravil Olivija -- 13.2.2007 20:44:43 >

clock-img

13.02.2007, 22:10

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

ko bo sedela jo probaj dajat sedet tako, da bo sedela kot, da bi klečala, le da je rita med nogami - upam, da razumeš kako user posted image  

nikakor pa ne sme sedet po turško - tako naj sedijo tisti, ki imajo noge na X user posted image

clock-img

14.02.2007, 21:49

clock-img

wallery

pencil-img

233

Ne sekiraj se preveč ( kot smo se mi ,škoda tvojih živcev)mi smo imeli enako pa nam je periater rekel da se bo uredilo do 3 leta in se je res 2leti je trajalo sedaj ima pa tako ravne in lepe noge.

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem