writing-img

Noge obrača navznoter

clock-img

11.11.2007, 12:29

clock-img

karin412

pencil-img

747

Naša 21 mesečnica obrača levo nogo malenkost navznoter, kot bi hodila na x. Ne vem, ali naj kaj storim? (pregled pri 1,5 letu še nismo imeli)

clock-img

11.11.2007, 13:41

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

če te skrbi, pojdita na pregled k fizioterapevtki (na lastno pest, saj ni tako drago)

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

11.11.2007, 13:42

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

po mojem je tako zgodaj še težko zares vedeti kako hodi, ker so še precej nestabilni in nesimetrični v hoji. je pa čisto možno, da bo nogico zvračala na not tudi kasneje. počakajte na pregled in omenite zdravniku. mimogrede, kdaj pa boste imeli ta pregled, a ni že čas?

drugače pa ti lahko iz izkušenj povem, da sem sama takole racala. no, mene so z nekimi vajami maltertirali in ni pomagalo. verjetno imajo zdaj že kake boljše metode. šele kaseneje, ko sem odrasla, sem sama začela popravljati nogo naravnost. še vedno pa se vidi, da mi levo nogo not vleče pri plavanju npr, tistega pa ne morem kontrolirat user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem