writing-img

Nogomet- Kamnik, Radomlje

clock-img

07.09.2011, 10:37

clock-img

PinaNina

pencil-img

143

Punce, ki ste z relacije Kamnik-Radomlje, kam naj vpišem našega malčka na trening nogometa ?

Zraven pa se poraja vprašanje, ker bo konec leta star 6, ali je res premlad za nogomet in treniranje ?
Ker on bi že danes začel, sam od sebe zmotiviran v nulo in me že celo poletje "gnjavi" kdaj lahko začne trenirat. Da ne rečem, da smo že "kopačke" kupovali (jaz jih nisem hotela, na srečo je bil na oddelku za manjše nogice in ni bilo njegove števlke).

Hvala za info in lep dan vsem,user posted image

clock-img

07.09.2011, 10:51

clock-img

Anonimen

Drugače imajo Domžale fajn razvit nogometni klub in dobre uspehe, samo ne vem od katere starosti naprej sprejemajo. Je pa moj nečak začel s treningi nogometa v 1. razredu OŠ, kjer je bil nogomet kot eden od izbirnih krožkov (alkakosežetemudanesreče).

clock-img

07.09.2011, 12:09

clock-img

chupsy

pencil-img

26

ja tud v radomljah, seprav radomeljski nogometni klub sprejemajo, vem da včasih na igriščih vidim zelo mejhne fantičke, tko da se splača it vprašat, za kkšne 7 letnike majo pa skor sigurno no.

clock-img

07.09.2011, 12:09

clock-img

chupsy

pencil-img

26

aja vidim da bo star šele 6...no ne vem, sigurna nisem, ampak se mi zdi da so eni tam res mejhni, da res kmalu začnejo,tko da jaz bi kar poklicala pa vprašala.

clock-img

07.09.2011, 12:19

clock-img

PinaNina

pencil-img

143

Saj naš je velikan in noben ne verjame, da je "šele" 5. Med drugim gre še eno leto v vrtec.

clock-img

07.09.2011, 14:43

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

No, na našem koncu pri takšni starosti že začnejo vpisovati v nogometne klube (sem se ravno danes zanimala: NK Žalec, NK Rudar Velenje, NK Celje), torej gotovo ni premajhen; oni že imajo sigurno naštudirano primerno starost.user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem