cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nohtki-vprašanje

clock-img

14.07.2007, 11:28

clock-img

marelly

pencil-img

29

Živjo.

Imam 7 tednov staro punčko, ki ji zelo težko strižem nohtke na rokah ker je nemirna. Zadnjič sem ji strigla in je izmaknila rokico, pa sem  malo pregloboko postrigla nohtek, zdaj pa sem videla, da se ji je pri nohtku naredilo majo gnoja, ko je nohtek začel rasti.Iin ne vem kaj naj naredim. A naj počakam, da vidim kaj bo čez par dni, al naj pokličem patronažno sestro??

Hvala za odgovor! LP

clock-img

14.07.2007, 12:25

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Jaz bi poklicala patronažno. Nimaš kaj zgubit. Boljše prej poklicat in vprašat za nasvet, kot pa da se stanje res poslabša.

clock-img

14.07.2007, 14:01

clock-img

jasa

pencil-img

30

Lahko počakaš patronažno. Meni je svetovala (takoj na začetku), da če se pojavi gnojček ali pa gre za odmrlo kožico, ki zelo boli se prstek večkat na dan malo popivna z vatko namočeno v fiziološko.  Škodit ne more nič.

clock-img

14.07.2007, 21:54

clock-img

Anonimen

mojemu sinčku se je tudi na začetku vnel prstek pa mu je patronažna bivacinom petepla pa mu je minilo. Nohtke pa mi je rekla naj mu strižem ko spi takrat ima    .rokice  na miru in lažje postrižeš

clock-img

14.07.2007, 22:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

S fiziološko večkrat na dan malo potapkaj.
Drugače pa striži nohte, ko spi. Jaz sem ji tudi dovolila za tisti 2 minuti gledat TV, pa je bilo user posted image

clock-img

14.07.2007, 22:36

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Nohtke striži takrat ko spi. Na začetku pomaga tudi, če po striženjuu nohtke razkužiš z alkoholom.

clock-img

15.07.2007, 15:54

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Mi tudi strižemo nohtke ko spi.user posted image  

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem