writing-img

Noseča-noro bolijo dlesni!

clock-img

09.03.2009, 13:37

clock-img

Ella123

pencil-img

35

Že v 1. nosečnosti sem imela proti koncu malo vnete dlesni, zdaj pa sem na polovici, dlesni pa me bolijo za znoret. Podobno kot bi me bolel zob. Desna polovica zgoraj in spodaj, dlesni so otekle in krvavijo, a tudi noro zabolijo nekajkrat na dan, v valovih. Higieno sem še povečala, kaj naj še naredim?

clock-img

09.03.2009, 14:07

clock-img

emina83

pencil-img

428

živjo!

skuhaj si žajbelj in si speri z njim usta, nikakor ga ne spij, ampak pljuni ven.
jaz sem si ponavadi skuhala eno skodelico, počakala da se ohladi, si sprala usta in to ponovila večkrat na dan!

upam da bo čimprej boljše!

clock-img

09.03.2009, 14:29

clock-img

analucija

pencil-img

389

paradontaks zobna krema je meni najbolj pomagala.

clock-img

09.03.2009, 15:27

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

ella123 najbolj bo pomagalo čim pogostejše ščetkanje z mehko zobno ščetko in nitkanje, brez tega ne gre...drugače pa obisk v zobni ordinaciji...srečnouser posted image

clock-img

09.03.2009, 17:56

clock-img

želva

pencil-img

1452

jaz sem kar malo potrpela, takoj po porodu se je stanje popolnoma umirilo. dlesni ne krvavijo nič več, nič ne srbi. več kot umivat ne moreš ali pačuser posted image mogoče imajo v lekarni kaj specialnegauser posted image

Vedno več nas je!

clock-img

09.03.2009, 18:34

clock-img

Anonimen

Kot so že napisale:

Spiranje z žajbljem, pomirja dlesni ter redno ščetkanje z mehko krtačko. Meni je tudi zelo pomagala zobna pasta paradontax, vsebuje žajbelj in še druga zelišča, pomirja dlesni, je pa neprijetnega okusa in kar draga, ampak se splača.

clock-img

10.03.2009, 06:41

clock-img

s.

pencil-img

639

Pomanjaknje vitamina C!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem