cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Noseča?

clock-img

14.09.2007, 18:35

clock-img

leonida

pencil-img

174

pozdravljeni!
user posted image sem imela 24.8.....delala sva na otroku.....user posted image mi zamuja 1 dan.....Občutek v meni je čuden,napihnjenost,prdenje,zaprtost,občutek kot da bom dobilauser posted image .špikanje po jajčnikih(zdaj se je malo umirilo), občutek polnosti v trebuhu....če se voziva z avtom da trese mi je zelo nelagodno.......kdaj naj naredim test? zdaj ne bo še pokazal.

clock-img

14.09.2007, 18:45

clock-img

kmarija

pencil-img

304

Test lahko narediš že 1. dan ko ti zamuja M user posted image
Pa sporoči kak bo rezultat. Držim pesti  user posted image

clock-img

14.09.2007, 19:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.09.2007, 19:12

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Točno tko, 1 dan po izostali M bi ti naj test pokazal pravilni rezultat. Sporoči.

clock-img

14.09.2007, 19:27

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

A mislite, da tudi tale baby check mini, ker je man občutljiv na nosečniški hormon.

clock-img

14.09.2007, 19:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.09.2007, 19:54

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela Baby mini, pa mi je takoj pokazal in ga niti nisem delala z jutranjim urinom. Črtica je bila resda malo bolj švoh....potem pa sem naslednje jutro naredila še drugega in je bila črtica močnejša.

clock-img

15.09.2007, 08:15

clock-img

jinksy

pencil-img

76

Tudi jaz sem test nardila mislim da 2 dni po izostankuuser posted image ,ker me je firbec preveč mantral, prav tako z baby check mini, prvič je bila črtica bolj švoh drugič ni bilo več dileme, no in zdaj že vsak dan veselo čakamo kdaj bo naš user posted image  prišel na svet. Držim pesti, da bo pozitivno in javi nam čimprej.

clock-img

15.09.2007, 14:14

clock-img

lolita700

pencil-img

69

leonida jst sem naredila test prvi dan po izostanku user posted image pa mi je takoj pokazalo user posted image ..
tko da držim pesti zate da ugledaš user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem