writing-img

Noseča?

clock-img

03.02.2008, 11:15

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Delamo na otročičku. Ali je imela katera čustveno vedenje drugačno še preden je zvedla da je zanosila? Madona jaz sem par dni za nikamor,nimam notranjega miru vse mi gre na jok vse si takoj k srcu vzamem,vse me prizadane.......Jaz sama sebe čutim da sem zelo tečna,kaj šele moj partner.

clock-img

03.02.2008, 11:19

clock-img

Anonimen

No anonimna, to pa res še ni znak nosečnosti, tudi jaz sem kdaj pa kdaj take volje pa nisem bila še nikoli noseča. Vseeno navijam, da se ti prikažeta user posted image user posted image

clock-img

03.02.2008, 11:28

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Pred menstruacijo sem bila vedno taka, ja. Pred nosečnostjo nikoli.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

03.02.2008, 11:37

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

user posted image  Ne zameri anonimna, če bi bili to kakšni tehtni znaki, potem sem jaz že 4 leta noseča user posted image

Lahko je PMS, lahko je nosečnost, lahko ni nič in si pač malo na tankem z živčki... Malo potrpi, pa na drugi dan, po pričakovani M naredi test, pa bo vse jasno.

Srečno!

clock-img

03.02.2008, 11:52

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Lahko je pa tud vreme user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

03.02.2008, 13:02

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

A ni najboljši odgovor na vprašanje "ali sem noseča", da se gre naredit test in če še ni dovolj se gre dat kri in preverit bhcg!?!
Saj ne mislim nič slabega samo vsakič, ko zagledam tako in podobno vprašanje kr mal z očmi zavijem. Kot da bi kdo tukaj lahko pravilno odgovoril na zastavljeno vprašanje "ali sem noseča" user posted image

user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

03.02.2008, 14:35

clock-img

lara light

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

user posted image  Ne zameri anonimna, če bi bili to kakšni tehtni znaki, potem sem jaz že 4 leta noseča user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Za začetek bo test dovolj! Srečno!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

03.02.2008, 14:58

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

A ni najboljši odgovor na vprašanje "ali sem noseča", da se gre naredit test in če še ni dovolj se gre dat kri in preverit bhcg!?!
Saj ne mislim nič slabega samo vsakič, ko zagledam tako in podobno vprašanje kr mal z očmi zavijem. Kot da bi kdo tukaj lahko pravilno odgovoril na zastavljeno vprašanje "ali sem noseča" user posted image

user posted image

Se podpišem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem