writing-img

Nosečke v 3/3 kam na morje?

clock-img

07.06.2011, 09:30

clock-img

jutranja rosa

pencil-img

227

Kam boste šle na morje?

Zelo slabo poznamo bližnjo morsko okolico, a si želimo nekam, kjer ne bi bili oddaljeni od LJ več kot 2 uri vožnje in da so plaže primerne za otročke stare 2 leti. Rab in Pag sta super za male otroke, a se letos ne želimo tako daleč voziti. Imate kakšen predlog?

clock-img

07.06.2011, 10:12

clock-img

manna

pencil-img

2556

Imamo enak problem. Dveletnico doma in PDP avgusta. Počutim se sicer krasno, da bi lahko šla tudi na kak otok, ampak moj predragi je velik paranoik in niti slučajno noče. Že tko ga moram prepričevat da bomo šli vsaj nekam, kamorkoli. Najprej je bila ideja slovenska obala, no zdaj sva se pa nekako zmenila da gremo v Vrsar (pri Poreču) ampak samo za 4 dni... ostalo poletje bomo doma, na bazenu, pri tašči, na enodnevnih izletih,...

clock-img

07.06.2011, 10:39

clock-img

MAMI 4

pencil-img

318

Po moje res ni za lazit daleč. Jaz sem sicer komaj zakorakala v 2/3, vendar sem se letos dolgim potem odpovedala. Saj je tudi bližje lepo (morje sicer absolutno Hrvaška). Zame je že Savudrija zakon, morje čisto, borovci, mir...Tam sem preživela kar nekaj poletnih mesecev...in res je bilo lepo.

clock-img

07.06.2011, 11:02

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

PDP imam konec avgusta in gremo v začetku julija v Rovinj. In prav tako imamo doma 2 letnico. user posted image

Pa smo 4!!!

clock-img

07.06.2011, 13:16

clock-img

majči22

pencil-img

735

PDP imam 05.08 in gremo skupaj s triletnico v Medulin, in sicer 25.06

Upam, da bo vse vredu, saj si res želim mal menjave okolja.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

clock-img

09.06.2011, 20:41

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Jaz sem šla predlani v Medulin (no saj gremo vsako leto vsaj za 10dni), PDP sem imela 1.9., nazaj smo bili pa 17.8. Sicer sem se tolažila, da vsaj do Izole že pridem, če bi bilo treba, ampak potem se je izkazalo, da ne bi prišla - sem komaj zdržala 20min do LJ, rodila pa v sprejemni. Tako da kam daleč jaz tudi ne bi rinila, v končni fazi lahko rodiš tudi na Hrvaškem, ampak te nekaj stane (mislim da dobrega jurja). 

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

09.06.2011, 20:55

clock-img

jutranja rosa

pencil-img

227

Je bil to tvoj drugi porod?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem