writing-img

Nosečniške hlače

clock-img

13.10.2007, 20:23

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Zanima me, če je katera kje zasledila nosečniške hlače, ki pridejo pod trebuh.

Ja, mi nobene, ki pridejo čez trebuh (tudi tiste, ki  imajo jersy) ne grejo čez - če mi grejo čez, pa so mi v riti tako velike, da je joj.

Prosim za pomoč...

clock-img

13.10.2007, 20:26

clock-img

Anonimen

Ja pa saj un jersy si lahko dol zavihaš pa jih nosiš pod trebuhom. Jst sm jih že dost vidla da tko nosjo.

clock-img

13.10.2007, 20:32

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Tiska robuser posted image . Hudouser posted image

clock-img

13.10.2007, 20:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL

Tiska robuser posted image . Hudouser posted image

Al sploh ne zgleda tk grdouser posted image ....no odvisno kakšne hlače so.
Daš pač daljš tuniko čez pa ni videt.user posted image

Kaj pa kkšne hlače na "špago"? Preveč športno zate?

clock-img

13.10.2007, 20:36

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Alice, mislim, da sem lani točno ta čas nekje na ebayu (angleškemu menda?) zasledila kavbojke v tem smislu narejene. Pa ful so bile luštkane. 

clock-img

13.10.2007, 20:37

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Ne... Oblečem karkoli, samo da je udobno.

Ma sem zdaj ene kavbojke na strani od Lavia videla, ki imajo nizek pas.

Sam zdaj moram pa mojemu razložiti, da jih prineseuser posted image

clock-img

13.10.2007, 20:39

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz sem si ene kupila v bejbi centru v ljubljani.Res je da sem za njih dala 13.000 bivših tolarjev toda so take ki imajo nizek pas..take kot želiš.No elastika je in narejene so tako da se lahko zavihajo.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

13.10.2007, 21:13

clock-img

tintin

pencil-img

3293

leny jeans www.leny.si ima tak model, kjer se yersey zviha dol (oz. je bolj ohlapen), nekje na bokih pa si hlače poljubno zašponaš z nekakšnimi sponkami. Hm nažalost na netu nimajo slike modela, ampak lahko jim pa pišeš pa ti pošljejo slikouser posted image

clock-img

13.10.2007, 21:14

clock-img

tintin

pencil-img

3293

eh, sem smotana, seveda je slika na netu: model Neja (glej pod ponudbo), imajo v različnih barvah....user posted image

clock-img

13.10.2007, 21:16

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Lahko pa kupiš tiste z naramnicami, bodo šle ziher čez trebuh ker imajo ob strani gumbe da si nastaviš velikost.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

13.10.2007, 22:46

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz mam še bolj čudne zahteve kot Alice. ker imam trebuh še kar velik, pa zelo nizko je, ni šans, da bi si lahko oblekla kake hlače, ki imajo nizek pas - me preveč v spodnji del trebuha špona. tiste, ki pridejo čez cel trebuh, pa so mi ali preozke v trebuhu in prav v riti, ali prav v trebuhu in preširoke v riti. pa še pri teh me večinoma tisti šiv, ki pride pod trebuhom reže v trebuh kadar sedim.

zdaj sem dala razširit ta jearsy pas okoli trebuha na enih hlačah, ki so mi še pogojno prav tudi v spodnjem delu trebuha. ampak je 9 tednov do konca. zgleda, da bom do konca nosila samo še vrečaste obleke. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

14.10.2007, 10:37

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz pa mislim,da je sedaj itak premraz zunaj za nizek pas..boljše je če je trebušček fino pokrit

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

14.10.2007, 12:12

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

jaz pa mislim,da je sedaj itak premraz zunaj za nizek pas..boljše je če je trebušček fino pokrit

mogoče pri vas na Bledu user posted image  user posted image  se hecam, Blejka.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

14.10.2007, 12:26

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

Razen to da je smisel tegale posta v tem, da Alice ne spravi svojo številko hlač čez bušija, če pa vzame prevelike hlače pa zgleda kot ena srotika v njih.

clock-img

14.10.2007, 20:12

clock-img

petja

pencil-img

998

Jaz sem si v nosečnosti navadne hlače kupovala v H&M, samo kakšno številko večje, pa prav tiste z nizkim pasom sem izbirala, tako da so mi prišle pod trebuh. Mogoče poskusi to možnost.

Lp, petja

clock-img

14.10.2007, 22:03

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Jaz sem imela la vie kavbojke z nizkim pasom in tudi od kepice dvoje saj mi visok pas ni pasal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem