writing-img

Nosečniške obleke na gorenjskem

clock-img

28.02.2007, 15:39

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Ojla

Mene pa zanima, če katera ve kje bi lahko kupila nosečniške obleke na gorenjskem? Bojim se, da do Ljublane sploh ne bom prišla, ker je trebuh vsak dan večji. Kje pa ste obleke kupovale v Ljubljani? 

LP

clock-img

28.02.2007, 15:53

clock-img

Anonimen

Od vsega se ti najbolj splača zapeljat v Celovec v H&M in C&A. Tam imaš veliko izbire, pa cene so veliko nižje kot pri nas.

Na gorenjskem pa vem edino za Bibo v Kranju, ne vem pa, kakšne so cene in izbira.

V Ljubljani imaš v hali A Popek, v Emporiumu je ena trgovina, pa ne vem kako se ji reče, v Baby Centru imaš La vie.  Pa še nekaj jih je, pa se ne spomnim katere. Se mi zdi, da je v mestu, blizu Magistrata še nekaj. Bo katera bolj "domača" verjetno vedla več povedat.

clock-img

28.02.2007, 18:34

clock-img

Miška76

pencil-img

365

je Ezica že vse povedala in lepo obrazložila.

clock-img

28.02.2007, 18:51

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Tia v Mostah pri Komnedi - kakpna trenirka, majčka, spodnje perilo.

clock-img

28.02.2007, 18:52

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Ni treba v Celovec, v Beljaku ima C&A nosečniški oddelek, par korakov stran pa imaš tudi eno privat trgovino, greš samo iz C&A smer H&M, tudi tam imajo nosečniška oblačila, pa zadnjič se mi je v H&M zdelo, kot da imajo nosečniške trenerke.

clock-img

28.02.2007, 19:38

clock-img

FruityTango

pencil-img

61

Prečesala sem celotno gorenjsko, nič od nič user posted image
Le trgovina Biba na Planini v kranju ima nekaj hlač in majic, pa še te niso nosečniške, temveč izdelane z raztegljviim blagom in večjimi številkami. Sramota, na gorenjskem ni nič od nosečniških cunj.

clock-img

28.02.2007, 19:51

clock-img

mihana

pencil-img

100

jaz sem pa ravno v bibi našla ful lušne cunce..res izbira ni velika..mi je pa všeč njihov raztegljiv material ki se ti prilega po telesu...)))
ne pa da nekaj štrli na tebi

cene se mi zdi so pa povsod iste..vsaj pr nas
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem