writing-img

Nosečniške težave

clock-img

04.02.2009, 15:38

clock-img

A in J

pencil-img

21

Pozdravljene bodoče mamice!
Najin otročiček bo na svet prijokal zelo kmalu (PDP 10.2.09) in se ga že zelo veseliva.Glede na to, da je to moja prva nosečnost moram reči, da je bilo kar prijetno obdobje. user posted image Ko berem forume opažam, da se vas veliko sooča z nosečniškimi težavami, kot npr. slaba prebava, zaprtost, hemeroidi, slabokrvnost... Sama sem te težave zelo uspešno odpravila. Če vas zanima kako, se oglasite na moj mejl, kjer se lahko več pomenimo.

Lp, Anja

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 4.2.2009 18:12:28 >

clock-img

04.02.2009, 15:45

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Kar tukaj povej, bomo še nenoseče izvedele, če se sme, seveda.

clock-img

04.02.2009, 16:06

clock-img

svita

pencil-img

105

Ja daj daj povej!

clock-img

04.02.2009, 16:18

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Nič sekiranja in obremenjevanja zaradi nepomembnih stvari? Pri meni je to čudežno delovalo!

clock-img

04.02.2009, 16:54

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

anja pridi k februarčicam.na čvekanju..

lp!

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

04.02.2009, 19:44

clock-img

A in J

pencil-img

21

Jah no tako je to....ja se strinjam ja, čim manj se je treba obremenjevat, ampak nisem mela tega v mislih. Jst sem si zelo pomagala z zdravo prehrano in dopolnili k prehrani. Vendar ne z lekarniško sintetiko, temveč z naravnimi zadevami. Če vas zanima več pa kr kontaktirajte. :)

clock-img

04.02.2009, 21:01

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Vendar ne z lekarniško sintetiko, temveč z naravnimi zadevami.

Se popolnoma strinjam! V celi nosečnosti nisem zaužila niti ene tablete, če odštejem lekadol zaradi gripe. Vse se, da naredit s pravo prehrano. Privarčuješ pri denarju, pa še nasploh je absorpcija vitaminov in mineralov iz hrane veliko boljša kot pa iz raznih tablet. Nisem imela nikoli problemov z ničemer; ne skrči, ne s prebavo... Le nizek pritisk sem imela. Tega sem pa vedno imela in ga zgleda tudi vedno bom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem