writing-img

Nosečniški testi -Testsforless?

clock-img

19.10.2005, 20:41

clock-img

Anonimen

Bom napisala kot anonimni uporabnik ( če bo uspelo seveda, če ne pa tudi v redu ), ker bi rada najprej preverila še enkrat. Skratka. Danes sem delala omenjeni test-nosečniški in se mi zdi da je bila druga črta zelo rahla rahlauser posted image . Je mogoče katera imela kdaj isti problemček glede tega? Ali si pa mogoče že kar preveč želim in sem videla črto, ki je pa sploh ni. Jaz seveda upam na to, da sem videla user posted image .

clock-img

19.10.2005, 22:40

clock-img

Anonimen

Jaz moram povedat da še ne delama na tem, da bi zanosila, ampak mi je enkrat kljub tabletkam zaostala menstruacija za en dan in saj veš,...panika, da če bi že bila noseča bi bilo vse vredu z otročkom,... V glavnem kupila sem Clear blue in nardila test(bila je nedelja in cenejšega v dežurni lekarni niso imeli user posted image . In se je tudi navpična črtica pokazala ampak zeeeeelo slabo vidna in tanka, ker nisem bila prepričana sem šla še enkrat v lekarno in mi je razložila, da se more fejst videt, če bi bila nosečnost in mi je dala še en test neki drugi, ki je pa bil seveda negativen. Predlagam ti, da narediš test še enkrat, da se prepričaš.

clock-img

19.10.2005, 23:13

clock-img

mamči

pencil-img

1722

user posted image Jaz sem imela tud na dveh različnih testih ful rahle črtice, ker je blo še zgodaj in je bilo nos. horm. še bolj na  malo... čez ene par dni pa sem imela lepo vidne rezultate. Če se vidi, pa če tud bolj bledo je to-to. Pa čimprej se razkrinkaj tu na rr.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem