writing-img

Nosečnost in alergija/astma

clock-img

06.02.2007, 18:59

clock-img

Mani_M

pencil-img

2

Pozdravljene!

Jaz mislim začeti delati nauser posted image  od marca naprej in me zanima, če ima katera podobna meni izkušnje z nosečnostjo in alergijo? V času cvetenja mojih alergenov(trava, breza in leska) brez tablet, pršila in kapljic za oči ne morem preživeti. Poleg tega se je ta moja alergija razvila že v rahhlo astmo in moram v tistem času tud pomagat s vdihavanjem pršila.
Zdaj pa me zanima al je to nevarno za bebiko? Kr ravno v tistem času najbolj to jemljem(marec, april, maj)? Bi bilo bolje preložiti nosečnost na kasnejše mesece, ko nimam alergije? Npr. od maja naprej???

Help!user posted image

Zdaj ni čas, da bi premišljeval o tem, česar nimaš.Premišljuj o tem, kaj lahko narediš s tem, kar imaš.

clock-img

06.02.2007, 20:13

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Posvetuj se z zdravnikom(pulmolog-alergolog),odvisno kam hodiš na preglede.Iz svojih izkušenj ti lahko povem,da se je meni stanje v nosečnosti poslabšalo,imela sem kar precejšne težave z dihanjem,ki so se z vsakim mesecem bolj stopnjevale.Jaz sem se držala tega,da nisem jemala nobenih zdravil,razen ko je bilo res hudo,bronilide inhalator.Žal imajo tudi naši potomci več možnosti,da podedujejo te težave.Zato se res posvetuj in si poskusi olajšati nosečnost,pa veliko sreče.

clock-img

06.02.2007, 22:32

clock-img

upica

pencil-img

184

Jaz bi počakala, da mine cvetoča sezona in začela potem delati na otroku, po drugi strani pa ni rečeno, da ti bo takoj uspelo. Če pa nebi želela čakati, pa bi se poskusila izogibati prostorom, kjer dobivam napade. Samo se mi zdi to slabša izbira.

clock-img

07.02.2007, 06:25

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Posvetuj se s svojim zdravnikom. Tudi jaz sem imela astmo in je v prvi nosečnosti praktično izzvenela. Ne potrebujem inhalatorjev ne nič. Ko pa cveti breza vzamem 3 dni zapored 1 claritine in to je to. Po moje bi bil posvet in razmislek kar ne mestu (glede tega kakšno obliko imaš in katera zdr. jemlješ)

Kakorkoli ,srečno in zdravo in veselouser posted image ,ko bo!

clock-img

07.02.2007, 08:25

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

živijo jest sem hud astmatik, in vsako leto na nekaj novega alergična...nimaš kej...jest sem dohtarco spraševala je rekla, da nima take veze...samo kaka premočna zdravila bo treba zamenjat...sej se to poj pozanimas...user posted image  DON"T WORRYuser posted image
asi že user posted image srečka?user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

08.02.2007, 17:36

clock-img

Mani_M

pencil-img

2

Ej, HVALA vsem...verjetno bom kar malo počakala z nosečnostjo, se mi nikamor ne mudiuser posted image

Zdaj ni čas, da bi premišljeval o tem, česar nimaš.Premišljuj o tem, kaj lahko narediš s tem, kar imaš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem