cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nosečnost in analni sex

clock-img

27.12.2007, 10:51

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima ali lahko analni sex v nosečnosti škoduje otroku? Z mojim partnerjem včasih to prakticirava (cca 1x na mesec) in mi tudi zelo paše. Sedaj sem 6 tednov noseča, pa nočem nič tvegati.

clock-img

27.12.2007, 10:55

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ne vem zakaj bi škodilo. user posted image  Razen če bi seksala brez kondoma in bi on takoj dal penis v prvo luknjo, brez da ga umije.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

27.12.2007, 11:21

clock-img

Anonimen

Mislim, da škoditi ne more. Pomojem je še manj nevarno, kot klasični seks. Tko, da lahk kar nadaljujeta. Do otroka ziher ne prideta.user posted image

clock-img

27.12.2007, 11:30

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Tudi jaz mislim, da je še manj nevaren kot "običajni" seks, le paziti je treba na to, kar je omenila Taula.

clock-img

27.12.2007, 12:47

clock-img

Anonimen

Sem proti koncu nosečnosti, pa občasno prakticirava, tako da - po mojem ni problema user posted image

clock-img

27.12.2007, 16:08

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Ti samo uživaj v sexu, saj nobena poza ne škoduje otrokuuser posted image tudi anala ali orala. se pa strinjam z taulo, kondom ali pranjeuser posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

27.12.2007, 16:20

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

kolko jaz vem, pranje med menjavanjem lukenj ne reši čisto bakterij iz penisa. tak da... 

clock-img

27.12.2007, 16:40

clock-img

lotty4

pencil-img

402

ojla

ma ja lahko, vidva sam uživajta, ko pa pride na vrsto menjava zamenjajta kondom, sam kadar gre  od zadaj  v vagino, drgač pa ne.

clock-img

27.12.2007, 16:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem