writing-img

Nosečnost in kontracepcija

clock-img

06.11.2007, 12:37

clock-img

RenataZ

pencil-img

2

Sem čist nova na tem forumu. Imam samo eno vprašanje in sicer ali je možna zanositev pri 100 % jemanju kontracepcijskih tablet več kot eno leto. Hvala za odgovor.user posted image

clock-img

06.11.2007, 12:45

clock-img

casandra

pencil-img

101

Težko. Možno pa je vedno je tisti 1%

clock-img

06.11.2007, 13:09

clock-img

total

pencil-img

4453

Je možno,zakaj pa ne.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

06.11.2007, 13:11

clock-img

RenataZ

pencil-img

2

Hvala za odgovor casandra. Doma imam namreč že tri sončke.

clock-img

06.11.2007, 13:11

clock-img

tikatoka

pencil-img

375

Jaz poznam 2 ki sta zanosile med jemanjem kontracepcijskih tablet.

clock-img

07.11.2007, 19:49

clock-img

tincy82

pencil-img

142

Živjo!
Ne rečem, da to ni možno, vendar sama še nisem mela izkušenj s tem ( da bi poznala katero ki je zanosila kljub jemanju tabletk).
Sama sem jih jemala nepretrgoma 8 let, ampak seveda REDNO, in ni bilo nikoli nič nepričakovanega. Jaz sem bila z njimi zelo zadovoljna.
LP

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

clock-img

07.11.2007, 21:02

clock-img

Anonimen

jaz poznam eno punco, ki je kljub jemanju tabletk zanosila in to ugotovila malo pozno, zato je na zalost njen otrok majckeno prizadet. ne vem, mogoče jih ni redno jemala ali kaj? jaz sem jedla tabletke 7 let + uporaba kondoma. mal preveč, vem, ampak enostavno nisem mogla biti sproščena samo z tabletkami. user posted image

clock-img

07.11.2007, 22:20

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Pri rednem pravilnem jemanju se to naj ne bi zgodilo. Seveda obstaja tisti 1%, če ne že za kaj drugega, pa zato, da se farmacevtska podjetja zavarujejo pred tožbami user posted image Seveda pa se zaščita zmanjšuje pri določenih bolezenskih stanjih, recimo če ženska bruha, tabletka pa se ne absorbira v krvni obtok in torej ne deluje...

clock-img

08.11.2007, 08:58

clock-img

Anonimen

Gliš včeraj sem zvedla še za eno, ki je tako zanosila. Vedno je možnost 1 %.

clock-img

10.11.2007, 16:12

clock-img

Raguel

pencil-img

338

Tisti en procent je zelo zanimiv....veliko žensk je že z njim zanosilo user posted image user posted image

Seveda pa vpliva tudi to ,če ženska kdaj pozabi vzeti tabletko,čeprav je prepričana,da jo je vzelauser posted image
Ali pa če je bila fešta tako dobra,da naslednji dan preživi objeta z wc školjkouser posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem